Posts Tagged ‘Cara cara nak edit gambar’

5 Perisian Cool untuk Edit Gambar yang Perlu Blogger Ada

ShareGambar memang memainkan peranan penting dalam sesuah post/artikel. Di sampingĀ  menulis kita perlu jugak letak gambar yang sesuai untuk tarikan pembaca. Kalau gambar tu diedit dan di “make up” lagi, wahh!! lagi menarik kan. Pembaca pun tak boring. Jadi apa kata kita hiaskan dengan gambar2 yg menarik dalam post kita. Dah baca ke cara2 / […]

Powered by WordPress | Designed by: backlinks | Thanks to personal loans, payday loans and world of warcraft gold