Archive for the ‘Berita’ Category

Jejaki semula fail dlm pc anda

ShareBila pc kita dah byk fail kemudian bertabur merata tempat dan kita lupa di mana fail tu berada..mesti pening kepala nak cari..kita cari 1 by 1 mesti tak praktikal dan mkn masa..jadi kita bleh le guna perisian ni untuk cari fail tu semula.Perisian Harddisk search and stats 2.2 ni mampu untuk cari fail seperti .tx, […]

Tukar foto menjadi dokumen pdf

ShareSeperti biasa aku bz sampai tak da masa nak jengah blog aku ni..sedihnya kan..dah lama tak masuk ni,jd buah tgn yg aku ada (mcm pegi hospital plak ada buah tgn hehehe)..Tukar Foto ke dokumen PDF- Dalam byk2 software untuk mencipta fail pdf bolehlah guna software ni secara ‘percuma’ tu le perkataan paling syok didengar;)dan lagi […]

Landslide at Bukit Antarabangsa

ShareThe landslide cut off access by the main road to the residential areas at Bukit Antarabangsa, trapping hundreds of residents. As of 6pm Saturday the police had airlifted 13 people who needed immediate medical attention including two pregnant women, two elderly women with weak hearts, a man who is a stroke patient and another man […]

anti virus untuk usb

Share Hari tu masa aku scan flash usb terjumpa virus dlm tu so aku pun cari le software nak buang virus tu..di web usbvirus.perisian ni boleh dimuat turun dlm thumbdrive.Lindungi lah thumdrive anda

Powered by WordPress | Designed by: backlinks | Thanks to personal loans, payday loans and world of warcraft gold