Chef Wan Bersimpati Pergolakan Rumahtangga Disebabkan Orang Ketiga

Kes hangat mengenai artis dan suami orang yang sedang heboh diperkatakan, si artis pada mulanya menyembunyikan status suami orang yang dikatakan duda, kemudian memaksa si isteri tampil dan menunjukkan bukti, apabila si isteri dahtampil menunjukkan bukti, si artis dan si suami pula menyalahkan si isteri yang dikatakan mengaibkan mereka. Macam macam…

Isu ini juga telah membuatkan Chef Wan, selebriti terkenal, turut bersimpati dengan pihak yang teraniaya Komen Chef Wan…

“Wow sedeh baca cerita pergolakan Rumah tangga mereka ini. Ramai these days yg bermain api diakhirnya terjerat diri sendiri. Kesian isteri yg menjadi mangsa dgn anak2..bukan sekali buat hal dah banyak kali and i loved the honesty of his wive. Mana yg suka berfoya foya lagi tu tak usah la berumah Tangga lagi.Jangan hancur kan hati seorang Wanita dan Anak2. Yang si Betina pun gatal dah tahu laki orang masih mau bermain api. Berdolak dalik macam main Drama minggu ini jugak for what? These is the sad world today where there is no respect for others.. Many times i come across so many of my close friends going to the same shit over and over again.Tambahan Anak2 muda sekarang pantang ada duit sikit laki orang pun mereka nak sapu kerana gila nak hidup senang.I am always a shoulder for them to cry on and share their problems. My advice is always the same…

Cerai kan and Move on as no one deserved to live unhappy and worst to be treated mcm sampah and worst physically abused. I also have noticed that what goes around will come back in this world.Jantan2 yg jahat juga kebanyakan akan nanti bertemu dgn betina2 yg tak senonoh juga.Kawin la 10 kali pun jika perangai kita tu macam musibat juga as i have adviced both my children too in the end will all end up to a unhappy marriage. Yang menjadi Mangsa anak2 la yg have to suffer.”

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

CommentLuv badge
Powered by WordPress | Designed by: backlinks | Thanks to personal loans, payday loans and world of warcraft gold