GAMBAR Ashraf Muslim Bersama Dayana dan Sakinah

Asyraf Muslim memuanaik gambar dia bersama dua orang isterinya dan mereka kelihatan ceria dan gembira. Rata rata peminat gembira melihat keluarga baru Ashraf bersama dua wanita dalam hidupnya. Ashraf juga berkongsi dia akan ke tanah suci untuk menunaikan umrah.

Gambar Ashraf dan dua orang isterinya Sakinah dan Dayana

Ashraf Muslim – Saya Sayang Kamu Berdua

“Assalamualaikum semua.. Saya akan bertolak ke tanah suci sebentar lagi.. Syukur bila mendapat sokongan dari kedua-dua isteriku yg kusayangi.. Tq Dayana and Tq Sakinah.. Saya sayang kamu berdua.. Doakan kita semua bahagia dan juga keluarga kita menjadi bertambah erat.. Allah akan sentiasa bersama kita. Lagi byk dugaan lagi dekat kita dgn Allah.. InsyaAllah Allah akan dgr doa kita utk menjadi lebih baik.. terima kasih Allah.. Terima kasih Allah.. Terimalah aku dan isteri2ku menjadi hambamu yg “Special” disisimu. InsyaAllah..”

 

Baru baru ini pengguna laman sosial menghentam isteri kedua Ashraf yang dikatakan menayang perutnya  di twitter. Apa jawapan Sakinah kepada yang membenci dan menghentamnya

“Salam utk sahabat, stalkers & haters. Maaf psl gmbr yg menayangkn gmbr perut sy tu. Terlalu excited tgk perut boyot, tu yg pi upload tu. Bknnya nk show off bagai. Tau, org lain pun pregnant jgk. Tp sblm ni, pantang naik perut sket pi gym la. jog la. Sit up la. Tp now rs lain, bila tau pregnant je, dok tgu bila perut nk besaq.

Time makan pun tak kira. Asal lapaq, makan! Lgpun org dok kata perut sy kecik. Tp bl hmpir 7 bln ni tb2 dia besaq! Tgk dlm gmbr lg nmpk besaq! Tu yg sy pi upload tu. Xrs seksi pun. cuma excited tang perut. xde niat nk sakitkn hati sape2.. Sy dh delete gmbr tu. Terima kasih atas teguran.

InsyaAllah xkn berlaku lg upload gmbr bkn2. Sy mengaku sy salah. Selain mintak ampun kat Allah, mntk maaf pd suami, sy jg mntk maaf pd anda semua. Sy jgk maafkn anda yg xpenat dok maki hamun. Tak pyh la cari kat padang masyar. Jenuh. Ramai org. Ssh nk jmp. Kira 0-0 kat sini je la yea. Satu lg, jgn la hentam suami sy tu teruk sgt. Dia usaha jd suami yg terbaik utk kami berdua. Bkn setakat cukup mkn pakai. Agama pun dia bg. Tp tu la, dlm dok kawal, terlepas jgk.. Hehe.

Sy mntk doakanlah kebahagiaan kami bertiga (Dayana, Ashraf & Sakinah). Doa anak yg bakal dilahirkn nnt jd ank soleh atau solehah, yg sihat tubuh bdnnya & cergas akal fikirannya. Doakn jg Ashraf & teman baik sy, Dayana selamat tb di Mekah & dpt menunaikan ibadat umrah yg mabrur. Salam. -peace-”

 

p/s : Kehidupan mereka sudah bahagia dan semakin dirahmati, pada yang membenci tanpa sebab tu harap hentikanlah tak dapat apa kebaikan pun, doakan kebahagian pada mereka itu lg baik.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “GAMBAR Ashraf Muslim Bersama Dayana dan Sakinah”

  1. Sheila Salim says:

    Assalamualaikum. alhamdullilah. semoga bertambah barakah keluarga bahagia Asyraf Muslim. semoga mendapat ibadah umrah yang mabrur (“,)
    Sheila Salim recently posted..Pancake Krabi Terbaik

Leave a Reply

CommentLuv badge
Powered by WordPress | Designed by: backlinks | Thanks to personal loans, payday loans and world of warcraft gold