Talha Harith Kurus Bersebab

Pelakon Talha Harith pelakon Menjinak Ombak dilihat semakin kurus. Adakah Talha sedang mengamalkan diet atau dia sakit? Rupanya kisah pasal Talha dah kurus sangat pernah disiarkan di sebuah laman web hiburan. Talha kurus bukan kerana diet tetapi ada sebab dan punca mengapa badannya semakin susut melampau hinggakan matanya cekung.

 

Talha Harith semakin kurus

Pada Ogos lalu Talha pernah memuat naik statusnya di instagram berbunyi

“Selesai berubat..mimpi peryama sudah ketemu cuma ingin pastikan ia atau tdak…xsangka kawan seorg umat yg ku anggap kn ia kwn tetapi sebenarnya….mmmm…xmengpa aku cuma doalan supaya kamu shat sejahtera…kerana aku xberhak membalasnya tetapi percaya lah bahawa kita mempunyai hskim yg senantissa memerhati kita…have a good day my fwen…tc a good care of your self…”
Daripada apa yang dimuat naik, ramai yang memberikan komen seolah-olah dia terkena buatan orang.
“What?? Kwn sendiri?? Sabar k..kuat kn semangat..ni semua dugaan..insyaallah die akan dpt balasannya nnti..baik cpt..x sanggup aku tgok ko :’( .”
“Kuatkan semangat dear..wlaupun nnti u akn brhadapn dgn si “penghantar”bereaksi tenang n jgn lemah if u lemah mereka2 ini akn bersorak2 kemenangan..n klau nk share smtingg always be there 4 u k..”
Ketika dihubungi, tidak banyak yang dikongsikan oleh Talha melainkan dia memberitahu ketika kejadian tersebut, berat badannya turun sehingga 10kg dalam masa dua hari.
Sumber : Media hiburan
Gambar sebelum
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “Talha Harith Kurus Bersebab”

  1. Abe Mirul says:

    Kurus kena buatan orang ke kurus sebab diet ni? haha . Pening pulak. Tapi syok la 2 hari turun 10kg. Hehe
    Abe Mirul recently posted..Spageti Goreng Ala Mamak Pun Jadi laaa…

Leave a Reply

CommentLuv badge
Powered by WordPress | Designed by: backlinks | Thanks to personal loans, payday loans and world of warcraft gold