(GAMBAR) Malam Berinai Rozita Che Wan Pakai Barang Kemas 11 Juta

Rozita Che Wan (Che Ta) tampil menawan apabila menggayakan barangan kemas tajaan Habib Jewels bernilai RM11 juta sempena malam berinai yang berlangsung di Dewan N’Dah Shah Alam, malam tadi.

Rozita atau lebih mesra dengan sapaan Che Ta, 40, memasuki dewan kira-kira pukul 9 sambil menggayakan kebaya moden berwarna ungu gelap rekaan Rizman Ruzaini ditemani bakal suaminya aktor Zain Saidin, 29.

Sesi pertama, Che Ta menggayakan barangan kemas delima terdiri daripada tiara berlian, dua bentuk cincin, sepasang anting-anting labuh, rantai leher dan dua pasang rantai tangan bernilai RM6.5 juta.

Selepas selesai majlis berinai, pasangan tersebut menukar persalinan kedua dari rona putih rekaan Bianco Mimosa.

Pada sesi kedua pula Rozita menggayakan set berlian merangkumi sebentuk tiara, cokar mutiara kuning dan berlian, dua bentuk cincin berlian kuning, sepasang anting-anting labuh serta dua pasang rantai tangan berlian lebar bernilai RM5 juta.

Pasangan itu akan dinikahkan pada malam Rabu (malam ini) di Pusat Konvensyen Setia City di sini selepas solat Maghrib.

sumber : Mstar Online

Selesai upacara berinai, pasangan tersebut meninggalkan pelamin untuk menukar persalinan seterusnya pada majlis itu iaitu gaun perkahwinan moden berona putih lengkap berlayah panjang tajaan Bianco Mimosa.

 

Turut melengkap persalinan bakal isteri kepada Zain Saidin itu set barang kemas daripada Habib Jewels terdiri daripada sebentuk tiara, cokar mutiara kuning dan berlian, dua bentuk cincin berlian kuning, sepasang anting-anting labuh serta dua pasang rantai tangan berlian lebar.

Majlis yang berlangsung di tengah bandaraya Shah Alam itu turut dihadiri para ahli keluarga, rakan-rakan, teman selebriti antaranya Datuk Aznil Haji Nawawi, Azza Elite, Sharifah Shahora dan tidak ketinggalan ahli keluarga Che Ta iaitu Ayu Raudhah, Mazlan Pet Pet dan Zakuan Adha.

Kedua pasangan romantis ini bakal dinikahkan pada malam ini selepas Maghrib, Rabu, di Setia City Convention Centre dan resepsi kedua mereka akan dilangsungkan pada Jumaat ini di lokasi yang sama.

Pada majlis pernikahan yang akan berlangsung di Gazebo Pusat Konvensyen Bandar Setia, Setia Alam, itu nanti, Che Ta bakal menerima wang hantaran RM23,200, mas kahwin bernilai RM9,300 serta sebentuk cincin perkahwinan dianggarkan berharga RM93,000.

sumber : Murai.com

**********************

Malam berinai Che Ta pun dah grand macam dah nikah,  bayangkan le malam resepsi nanti aduhai…

 

Artikel Berkaitan : Anak Sulung Che Harapa Perkahwinan Ibunya Kekal

Gambar sekitar majlis perkahwinan Rozita Che Wan dan Zain

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

CommentLuv badge
Powered by WordPress | Designed by: backlinks | Thanks to personal loans, payday loans and world of warcraft gold