Aidil Zafuan Bakal Kahwini Zarema Mac 2014

Setelah berpisah dengan aktres Rita Rudaini menjelang Aidilfitri yang lalu, pemain pertahanan skuad bola sepak Johor Darul Takzim, Aidil Zafuan Abdul Razak nampaknya telah pun mempunyai perancangan untuk berkahwin sekali lagi.

Menerusi laporan Media Hiburan minggu lalu, Aidil dijangka akan menamatkan zaman dudanya pada bulan Mac tahun 2014. Bakal isterinya ialah tidak lain tidak bukan wanita yang digosipkan sebagai kekasihnya sebelum ini iaitu Zarema Zainal.

Laporan tersebut turut memetik yang Aidil telah pun sudi memberikan sedikit komennya tentang perkahwinannya itu nanti. Menurut abang kembar Zaquan Adha ini, dia sememangnya merancang untuk berkahwin dalam masa terdekat dan akan mengumumkan apabila sudah mempunyai tarikh sebenar tidak lama lagi.

Kata Aidil lagi, kad perkahwinannya bersama anak bekas Ahli Dewan Undangan Negeri Selangor itu akan diedarkan dalam masa terdekat.

Aidil sebelum ini pernah berkahwin dengan aktres Rita Rudaini di Songkhla, Thailand pada 28 Februari 2008. Mereka kemudiannya disahkan bercerai pada 5 September 2013.

Hasil perkahwinan itu mereka dikurniakan dua orang anak iaitu Airit Rayyan Rizqin, 4, dan Airit Qaqa Arjuna yang kini berusia setahun lebih.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

CommentLuv badge
Powered by WordPress | Designed by: backlinks | Thanks to personal loans, payday loans and world of warcraft gold