Shila Amzah Takut Filem Bencinta Kerana Pernah Alami Pengalaman Serupa

Shila Amzah menulis di twitternya yang dia takut menonton filem Bencinta lakonan Nora Danish dan Farid Kamil. Twitternya telah mengundag tanda tanya apabila Shila menulis dia pernah melalui pengalaman yang sama suatu masa dulu. Kisah dalam Bencinta ialah mengenai si isteri yang trauma dipukul dan didera. Nak kata Shila

Amzah pernah jadi  isteri orang , memang tak lagi..Shila Amzah cuma pernah bercinta dengan Sharnaaz Ahmad aje. Apa kah Shila Amzah trauma semasa bercinta dengan Sharnaaz atau dia pernah dikasari oleh lelaki?? Shila berpesan supaya wanita jangan lemah..

Kenapa Shila Trauma dengan filem Bencinta

Itu persoalan yang Shila Amzah enggan komen lanjut, dia hanya serahkan pada orang untuk membuat andaian sendiri mengenai apa yang diungkapkannya.

Petikan dari laman web gua.com.my

“Saya kemaskini status demikian kerana saya pernah mengalami situasi tersebut. Saya masih trauma dengan keadaan itu. Walaupun begitu, saya tetap akan teruskan rancangan saya untuk menonton filem ‘Bencinta’ bersama-sama dengan peminat saya di GSC Mid Valley pada Rabu, jam 9.45 malam”.

Ketika ditanya adakah sebenarnya Shila pernah mengalami situasi yang dialami oleh watak Nora Danish dalam filem itu sehingga dia menulis kenyataan ‘been there’, Shila enggan mengulas lanjut mengenai perkara terbabit.

“Saya enggan mengulas lanjut. Orang boleh faham sendiri. Apa yang penting sekarang, saya mahukan wanita-wanita di luar sana tampil lebih kuat dan tidak menjadi lemah,

Benci tapi cinta

Sinopsis Bencinta

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

3 Responses to “Shila Amzah Takut Filem Bencinta Kerana Pernah Alami Pengalaman Serupa”

  1. sally says:

    Dah putus kowtt…sibuk nak buat statement menyesal trauma lah… hari tu ko jugak yang menangis beriya iya sayang kan cinta hati kau tu

    ek elehhh!!
    sekarang baru nak menyesal ke bangla tu pukul ko???

  2. mieda 89 says:

    sayang tapi benci le ni
    orang pernah nampak masa couple diorang bertekak depan orang kat shoping cmplex

  3. djsweet says:

    Sib baik bapa dia selamatkan dia kalau tak jadi bini nanaz kena penerajang selalu

Leave a Reply

CommentLuv badge
Powered by WordPress | Designed by: backlinks | Thanks to personal loans, payday loans and world of warcraft gold