Video Isteri Mat Yo Maki Pak Guard Dikecam Ramai

Sebuah video menjadi viral di you tube mengenai wanita yang dipercayai isteri Mat Yo atau  Norshahrul Idlan Talaha @ Mat Yo pemain bola sepak Johor Darul Takzim (JDTbersikap kurang ajar dengan seorang pak guard di parking lapangan terbang.

Dalam video itu wanita terbabit merakam video ketika berlaku pergaduhan dengan pak guard, mahu merakam wajah pak guard itu untuk menunjukkan layanan buruk diterimanya dan mahu menyaman….tetapi lain pulak jadinya apabila kebanyakan orang awam yang menonton video itu menganggap wanita itu lah yang bersikap kurang ajar .

Mat Yo dan isteri

Isteri Mat Yo bekas peramugari. Mat Yo berkahwin dengan Siti Aisya Adam, 24 pada tahun 2010. Aisya yang berasal dari Kuala Lumpur pernah bertugas sebagai pramugari syarikat penerbangan tambang murah negara, Air Asia.

Lebih memalukan lagi, Mat Yo yang hanya berdiri di situ tidak ada usaha mahu meleraikan perselisihan faham antara wanita itu dan Pak Guard. Mat Yo pula dikatakan dayus kerana berdiam diri melihat apa yang isterinya lakukan.

 

Memang agak kurang ajar apabila memaki orang yang lebih berusia daripadanya dengan mengeluarkan kata-kata kesat ( bodoh ) kerana isu parking kereta. Apa salahnya mengalihkan kereta ke tempat lain atau meminta maaf saja pada pakcik tersebut.

Sebelum ini wanita itu turut pernah mencetuskan kontroversi dulu dengan Annuar Musa.

Jadi kes polis

Dari sumber twitter dan fb perselisihan faham antara pak guard dan wanita itu dirakamkan oleh  cctv dan juga menjadi kes polis apabila sebuah syarikat sekuriti terbabit telah membuat laporan polis kerana berlaku kekasaran antara wanita itu dan pak guard. Kita tunggu sahaja kelak sisatan dari video cctv yang ada di lapangan terbang itu.

Walau apa pun video ini telah memberikan imej buruk kepada pemain bola sepak yg dikenali ramai ini.

 Saksikan VIDEO PENJELASAN PAK GUARD Mengenai kejadian pergaduhan dengan isteri Mat Yo

Pak guard kini jadi popular apabila ramai yang mahu bergambar dengannya gara gara video bini mat yo

 

Parodi

 

Lepas ni Jihan raja lawak akan buat parodi video isteri mat yo maki pak guard pulak.. tunggu le dalam meletop

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

CommentLuv badge
Powered by WordPress | Designed by: backlinks | Thanks to personal loans, payday loans and world of warcraft gold