Zed Zaidi Nasihat Afiq Muiz Jangan Aibkan Keluarga

Presiden Seniman, Zed Zaidi memberikan nasihat kepada pelakon muda Afiq Muiz supaya cukup cukuplah mengaibkan keluarga sendiri. Zed Zaidi juga menasihati Afiq supaya tidak lagi terus memburukkan keluarga khasnya ibu beliau, sejauh mana kesalahan ibunya, Afiq perlu berjumpa ibunya dan menyelesaikan masalah peribadi tanpa melibatkan media.

Kata Zed Zaidi

“Afiq kena sedar, biarpun ini melibatkan hal keluarga, sebenarnya secara tidak langsung ia melibatkan imej artis juga.

“Cukup-cukuplah aibkan keluarga, buka pekung keluarga kerana keluarga ini sebenarnya adalah maruah kita.

“Seburuk-buruk mana pun ibu kita, kita perlu pertahankan dia dan Afiq sebagai seorang anak sebenarnya patut berjumpa ibunya ketika pertama kali artikel mengenai dirinya dikeluarkan.

“Bukannya membuat sidang media dan ‘menyerang’ ibunya semula. Satu saja pesan saya, wanita yang bergelar ibu, hanya ada satu, tiada galang ganti. Tetapi perempuan, ramai di luar sana, hilang satu, pasti ada gantinya,”

Bukannya membuat sidang media dan ‘menyerang’ ibunya semula. Satu saja pesan saya, wanita yang bergelar ibu, hanya ada satu, tiada galang ganti. Tetapi perempuan, ramai di luar sana, hilang satu, pasti ada gantinya,”

Zed Zaidi turut menasihati agar aktres Eina Azman yang dikatakan kekasih Afiq Muiz supaya mengunci mulut dalam kemelut ini dan berhenti daripada membuat sebarang kenyataan agar keadaan tidak menjadi bertambah keruh.

sumberĀ  Sinar Harian.

Sementara itu, Zed Zaidi turut menasihati agar aktres Eina Azman yang dikatakan kekasih Afiq Muiz supaya mengunci mulut dalam kemelut ini dan berhenti daripada membuat sebarang kenyataan agar keadaan tidak menjadi bertambah keruh.

Presiden Seniman, Zed Zaidi memberikan nasihat kepada pelakon muda Afiq Muiz supaya cukupcukuplah mengaibkan keluarga sendiri. Zed Zaidi juga menasihati Afiq supaya tidak lagi terus memburukkan keluarga, sejauh mana kesalahan ibunya, Afiq perlu
berjumpa ibunya dan menyelesaikan masalah peribadi tanpa melibatkan media.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

CommentLuv badge
Powered by WordPress | Designed by: backlinks | Thanks to personal loans, payday loans and world of warcraft gold