Benarkah Zizan Razak Hentam BN kaw kaw?

Tadi ternampak blog politik dengan tajuk Zizan belasah umno/bn, nampak gambar printscreen memang nama zizan maharaja lawak dan gambar Zizan yang komen di facebook, dan bila dicari cari ada juga kenyataan yang sama sebijik macam tu tetapi diambil dari facebook Hilal Asyraf seorang anak muda dan penulis novel yang ramai peminat jugak.

sama kenyataan dari dua dua  ni, sapa copy sapa?..tetapi kenyataan tu memang benar lah apa yang berlaku di arus media di negara kita ni, memang berat sebelah lah…

gambar 1   Zizan ni tak tau link ke facebook mana ori ke tak..tak jumpa pun kat facebook Zizan yang ori tu

 

gambar 2

facebook Hilal Asyraf official

 

Tunggu apa komen dari Zizan Razak… :) pilihanraya rasa macam raya jugak..meriah thn ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

CommentLuv badge
Powered by WordPress | Designed by: backlinks | Thanks to personal loans, payday loans and world of warcraft gold