Bobo Popular Kerana Parody Lagu Sayang di You Tube

Zaman teknologi sekarang amat mudah berkongsi sesuatu dengan cepat di ruang siber, melalui you tube, facebook, twitter, instagram dan sebagainya. Contohnya, sekejap saja video parody lagu Sayang  sudah menjadi viral di internet . Bobo yang buat video parody lagu Sayang yang dinyanyikan oleh Shae dah mulai dikenali ramai. Boleh digelar ‘artis’you tube lah kan..dulu Cikgu Shida..lepas tu senyap sikit sekarang ada pulak orang lain buat.Semalam satu video dimuatnaik oleh KaioStudio Tv di you tube , iaitu temubual ringkas dengan Bobo lelaki berperwatakan lembut yang popular kerana video parody lagu Sayang yang dikongsi merata rata oleh orang ramai di facebook dan twitter . Rupanya Bobo ni berasal dari selatan tanahair.

Dalam temubual tu Bobo kata dia tak rancang nak buat video dan tak menyangka langsung video tu boleh jadi popular di you tube. Bobo ditanya mengenai komen negatif dan kutukan yang diterimanya selain komen positif..dia berharap pihak yang mengutuk dia tidak cepat menilai dirinya dari segi luaran saja tanpa mengenali dirinya terlebih dahulu.

interview dengan Bobo ( nama di FB Farish Kasim)

Facebook Bobo ni

https://www.facebook.com/farish.kasim

instagram  http://instagram.com/bobobabybubu/

Video parody yang dibuat oleh  Bobo – Lagu Rihanna – Diamonds

 

Johan Raja Lawak tiru Bobo pulak di ABPBH semalam

 

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Responses to “Bobo Popular Kerana Parody Lagu Sayang di You Tube”

  1. Mama Hanim says:

    hehe..memang lawak kan video dia.. boleh gelak sampai sakit perut..kih3..
    Mama Hanim recently posted..Hanim Dan Adik Adik Kembarnya Di Kota Bharu Lovely Moment

  2. akubiomed says:

    Beliau seorang yang berani. Sabau jer lah. :-)
    akubiomed recently posted..Pemanggang ajaib k-pop

Leave a Reply

CommentLuv badge
Powered by WordPress | Designed by: backlinks | Thanks to personal loans, payday loans and world of warcraft gold