Gambar Percutian Pasangan Pekin, Uqasha, Nelydia Senrose dan Qi Razali

Selepas adik kepada Uqasha iaitu Nelydia Senrose digosipkan bercinta dengan Qi Razali, muncul pula cerita Uqasha Senrose bercinta dengan Pekin Ibrahim. Gosip mereka becinta dikuatkan lagi dengan gambar gambar mesra Uqasha dan Pekin. Pasangan adik beradik ini pergi bercuti di Phuket Thailand minggu lalu dengan ‘pasangan mereka’ iaitu Qi Razali dan juga Pekin Ibrahim.

Pekin juga selalu memuatnaik gambar mesra dia bersama Uqasha di instagramnya, Pekin dilihat ada juga  meletak caption i miss her pada gambar Uqasha , dan meletak tulisan mak mertua caption pada gambar ibu Uqasha. Pekin dan Uqasha semakin rapat dan mesra setelah mereka digandingkan bersama dalam filem Paku Pontianak .

Gambar mesra Uqasha dan Pekin Ibrahim

Pekin luah rasa rindu kepada Uqasha

 

Gambar Qi , Pekin , Uqasha dan Nelydia Senrose

Uqasha mengaku dia sedang berkawan rapat dengan Pekin Ibrahim dan Pekin satu satunya kawan lelaki yang paling rapat dengannya buat masa ini. Pekin selalu mengajarnya  mengenai  teknik lakonan. Uqasha juga sudah menamatkan kerjaya di  Air Asia dan mahu menumpukan kerjaya di bidang lakonan.

Keluarga Uqasha Senrose dan Pekin bercuti di Phuket

 

komen Uqasha

“Benar kami berkawan dan sedang mengenal hati budi masing-masing.

“Sehingga kini dia adalah lelaki yang paling rapat dengan saya, tambahan pula dia juga banyak mengajar teknik-teknik lakonan kepada saya,”

Maafkan saya kerana tidak mahu memberi komen apa-apa. Kami memang berkawan tetapi saya tidak suka hal (percintaan) seperti ini keluar di media,”

 

Artikel lain

Yuna dah tahu hubungan Qi Razali dan Nelydia Senrose

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

CommentLuv badge
Powered by WordPress | Designed by: backlinks | Thanks to personal loans, payday loans and world of warcraft gold