Persembahan PSY Gangnam Style di Sekolah Han Chiang Pulau Pinang

PSY memulakan persembahan dengan lagu hitnya Gangnam Style dengan memakai kaca mata hitam, berbaju putih dan seluar hitam, dia mengucapkan terima kasih dengan sambutan hangat dari peminat Malaysia yang hadir menyaksikan persembahannya di Sekolah Han Chiang Penang hari ini 11 Feb sempena Tahun Baru Cina.

Psy diiringi oleh penari penari

Video

Persembahan PSY di Sekolah Han Chiang Penang

Psy sempat memaklumkan pada peminat yang dia akan mengeluarkan album baru pada bulan April ini serta berjanji akan datang lagi ke Malaysia selepas ini.

Persembahan kedua PSY

persembahan kali kedua oleh PSY (tetap lagu yg sama) dibuat atas permintaan peminat, PSY dilihat membuka jaketnya dan cermin mata untuk persembahan kedua itu.

Berita Harian melaporkan PSY telah menyanyikan lagu Gangnam Style sebanyak dua kali, ini bermakna masa persembahannya lebih kurang 8 minit saja, bayaran pada PSY seperti yang diheboh hebohkan ialah hampir RM 2 juta yg ditaja oleh sebuah syarikat swasta..fuhhh!! 2 juta untuk 8 minit aje. Difahamkan PSY pulang serta merta selepas membuat persembahan di Penang.

Sebelum itu Shila Amzah juga membuat persembahan pembuka tirai dengan menyanyikan lagu mandarin, Patah Seribu dan lagu dari Adele.

Gambar PSY di belakang pentas

 Persembahan Shila Amzah di Penang

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “Persembahan PSY Gangnam Style di Sekolah Han Chiang Pulau Pinang”

  1. yusri says:

    fenomena Gangnam Style
    yusri recently posted..Selamat Hari Lahir ke-5 tahun Puteri Kembarku

Leave a Reply

CommentLuv badge
Powered by WordPress | Designed by: backlinks | Thanks to personal loans, payday loans and world of warcraft gold