Video Parodi Listen Listen Listen Oleh Mat Luthfi

Ada yang dah tau kot pasal isu panas seorang mahasiswa UUM, Bawani yang dimalukan oleh Sharifah Zohra Listen listen listen tu, berapa kali diulang 9 atau 11 kali..tak tau lah, kalau dalam video parodi mat luthfi ni guna calculator lah senang sikit nak kira :)

Lepas ni mungkin akan ada lagi video parodi yang lebih banyak lagi dengan pelbagai gaya dan sindiran.

Video parodi Listen listen listen

mat luthfi tak sebut pasal galaxy note percuma pun..part tu tak sempat nak lihatĀ  bila ‘Zohra listen’ tu tanya student siapa nak Galaxy note free dia nak bagi masa lucjy draw? kena sogok hadiah dengan galaxy note free ka? semua pakat seronok nooo

Apa yang kita dapat dari isu ini.. belajar menghormati dan jangan menghina orang lain, hak bersuara , hak semua rakyat…

ini tidak ada kena mengena dgn itik ayam lembu kambing ikan paus , burung…huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

CommentLuv badge
Powered by WordPress | Designed by: backlinks | Thanks to personal loans, payday loans and world of warcraft gold