Lagu Setia Hujung Nyawa

Lagu dalam OST Setia Hujung Nyawa ni siapakah yang nyanyikan ye, tak pernah dengar lagi, adakah dari lagu baru dan penyanyi baru ye? belum ada bila cari kat google tajuk lagu dan liriknya. Ada sebaris lirik bunyinya Setia ke hujung nyawa..sama dengan tajuk drama..emmm tajuk lagu ke? sape tau lagu ni? boleh bagitau… hehehe!!

Lagu ni kerap pulak dimainkan bila sampai part part sedih , Zain kecewa dengan L kerana rasa tertipu selama ni

Aku tak bisa menidakkan rasa cinta
Meski ku tak bisa melupakan salah mu
resah hatiku
Maafkan diriku
Melukakan mu
Cinta jangan engkau pergi

Jauh dari diri ku lagi
Sesunguhnya cinta kita
Setia ke hujung nyawa

Bila tersedar betapa tulus cintamu
biar apa pun yang menghalangnya
tak kan pernah bisa
dari diriku
menjaga cinta mu
tuhan tolonglah aku
satukan aku dan dirinya selamanya

maafkan diriku
melukakan mu
cinta jangan engkau pergi jauh
dari diriku lagi

sesungguhnya cinta kita setia ke hujung
nyawa
cinta ku tetap di sini
takkkan pernah jauh dari mu
oooooo

Nyanyian : fiq /gjie feat Mell Sakura
Lagu lirik oleh :Fat Alberto
Lunasuara Records Warner Chappel Sdn Bhd

dari Facebook Suhan Movies, pihak admin bagitahu lagu tu memang tajuk Setia Hujung Nyawa , nyanyian Fiq Mentor dan Gjie Sixth Sense. Memandangkan ia lagu baru, memang khas lagu tu untuk drama ni lah kan

video ni dibuat oleh peminat


nurizspace

Artikel lain :

Gambar 7 beradik Nelydia Senrose

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

18 Responses to “Lagu Setia Hujung Nyawa”

  1. syida says:

    tulah saya pun tgh giler mencari lagu ni..huhuhuhu..

  2. Aemy says:

    tengah cari jgak lagu ni.., sape ek yang nyanyi.., cam kump indon je dengar liriknya..

  3. anon says:

    saya pun tercari2 lagu ini..

  4. buntu says:

    sape nyanyi lagi ni. naik giler cari. kalau ada kongsi la jgn saving.

  5. suhana says:

    saya pon cari jugak..puas google tapi xjumpe :(

  6. gee says:

    kalau dah tahu sape yang bawak jangan lupa post k..aku pun tengah cari gak..thanks

  7. nani clover says:

    penyanyi nye Amar Asraf sendiri.. maafkan aku..

  8. nani clover says:

    eh..bukan.. Fiq.. Sorry. :p

  9. Izuan says:

    nubhan – mata hati

  10. Rezna71 says:

    Lagu misteri – Lagu baru Fiq feat Sixth Sense. Suhan Movies ┬ákata nanti dorang release.

  11. Iqmal says:

    Haih , bila nak release ni

  12. Lala says:

    Nak sangat lagu ni..lyn kot :D

  13. ayu says:

    lagu ni fiq mentor ngn gjie sixh sense yg nyayi… tajuk setia hujung nyawa..

  14. syakilla_1993 says:

    best lagu ni tp dapat download yg pendek jer……sape ada yg full jgn lupa bagitahu k…sharelah sikit

  15. Fiffy.stefaniey says:

    Tgh cri lgu nieyyyy <3

  16. thanks to admin.. saya pun suker gak dengan lagu nie… saya pernah terdengar satu lagu nie nie baris katanya…
    aku percaya dulu engkau ada kau buat diriku bahagia, namun ternyata kini kau berbeda kau buat diriku menderita…sekali lagi aku disakiti cinta…
    itu jer lagu nie muncu pada episod setia hujung nyawa yang ke 5… harap kalau admin dapat tajuk lagu nie dan liriknya yang full hubungilah saya…. aisyah.syahindah@gmail.com…. harap admin dapat membantu saya sebab saya dah jatuh cinta dengan lagu nie

  17. kopipanas says:

    nuriz, kp pun suka lagi ni, romantik siott hehehe

    sehangat asmara ep 4 dah ada http://kopipanas2u.blogspot.com/2013/01/video-sehangat-amara-episod-4.html
    kopipanas recently posted..Video Sehangat Asmara Episod 4

  18. macm mane nak cari spe yang nyani lagu nie

Leave a Reply

CommentLuv badge
Powered by WordPress | Designed by: backlinks | Thanks to personal loans, payday loans and world of warcraft gold