Sharnaaz Ahmad Cemburu Shila Amzah Duet Dengan Taufik Batisah

Kisah mengenai artis yang sedang dilamun cinta Sharnaaz Ahmad dan Shila Amzah lagi..kali ni agak panas, apabila forum cari memaparkan print screen twitter Sharnaaz Ahmad yang sedang bergaduh dengan cinta hati dia Shila Amzah. Ada kata-kata yang agak pedih di laman twitter itu di mana kelihatan Sharnaaz memarahi Shila ,

ada sebut pasal cemburu dengan penyanyi dari Singapura Taufik Batisah. Beberapa lama kemudian twitter pedas maki hamun  itu telah dipadamkan dan Sharnaaz mendakwa akaun twitternya telah dicerobohi pada kira-kira 6.30 pagi semalam.

Di akaun twitter Shila Amzah pula ada lagi ayat yang mengatakan cinta hati dia tu cemburu dan menghilangkan diri. Mungkin kes cemburu pasal Shila Amzah menyanyi duet dengan Taufik di Anugerah Planet Muzik 2012 yang berlangsung pada malam Sabtu lalu.

dr twitter Shila Amzah

“Saya lupa nak cakap terima kasih pada cinta hati saya — dia merajuk sebab saya nyanyi dengan Taufik Batisah tadi sebenarnya — saya tak tahu mana dia pergi,”

Apakah yang dimarahkan sangat dengan gurauan dari Shila Amzah tu ye sampai marah bebenor tu …berapi sangat, ayat pun pedas bukan main…

bahaya jugak orang panas baran ni…bila dia romantik penyayang sesangat..tapi bila naik angin..fuhh teruk..

benarkah dakwaan Sharnaaz akaun twitternya dihack ?

 

Shila Amzah mengatakan kekasihnya tu selalu baik terhadapnya dan berharap orang tak buat cerita lagi besar mengenai kes cemburu ni..

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Responses to “Sharnaaz Ahmad Cemburu Shila Amzah Duet Dengan Taufik Batisah”

  1. statement coverline depa ni dah berbelit. lepas gaduh2 kat twitter ckp boipren dia merajuk.. lepas delete tweet tu cakap kena hack & shila pula cakap joke. Hangpa ni kalau bercinta low profile skit tak buleh ka?? semua nak tayang.. takkan la tak paham hangpa tu retis apa hangpa buat org bg perhatian

    http://lekatlekitgurl.blogspot.com/2012/12/jangan-di-kutip-lagi-artis-indon-ni-ke.html

    lekatlekitgurl recently posted..BERAT BERTAMBAH WALAU TAK MAKAN

  2. akubiomed says:

    Orang sudah dilamun cinta memang macam itu. :-)
    akubiomed recently posted..Mesin basuh rosak cari One ada jalan penyelesaian

Leave a Reply

CommentLuv badge
Powered by WordPress | Designed by: backlinks | Thanks to personal loans, payday loans and world of warcraft gold