Shila Amzah Cium Tangan Sharnaaz Ahmad di AIM?

Semalam Shila Amzah menang di AIM , Lagu Terbaik Patah Seribu. Tahniah kepada Shila ye. Tapi yang tak berapa syok keluar pulak cerita Shila Amzah salam cium tangan si Sharnaaz Ahmad pulak. La awat jadi lagu tu? dah elok elok bertudung  cium tangan bukan muhrim..itu antara komen di facebook.

Lepas diumumkan sebagai pemenang di AIM utk lagu terbaik, Shila Amzah dengan respon spontan telah salam dan cium tangan kekasihnya Sharnaaz, kemudian  tu terus jadi bualan panas di twitter.

Sharnaaz Ahmad sedar apa reaksi dan komen orang (peminat dan haters) lalu menjawab di twitter nya.. nasib baik cium tangan..kalau cium kaki macam cerita hindustan…

tu diaa.. jawapan busuk dari Sharnaaz Ahmad.. (eemm leh la kawan lawak dengan Rosyam Nor ni )

tak semua  orang yang bagi komen dan teguran tu haters, mereka cuma nak tegur saja perbuatan tu, jangan letak semua sebagai haters kalau yang komen kritik anda..kalau memuji anda baru nak sebut peminat ke?

Twitter Sharnaaz Ahmad

 

Dengan imej bertudung shila memang nampak tak kena le Shila buat macam tu lainlah kalau Sharnaaz tu suami Shila  tapi kita berdoalah semoga diorang ni berubah dan cepat cepat kahwin. Ini bukan kutuk ini doa baik2 ye sharnaaz.

 

 

Ucapan Shila di AIM

“Sebelum ini saya tidak pernah menang apa-apa dalam negara sendiri. Saya sangat bersyukur  dan terharu dengan kemenangan ini. Terima kasih kepada AIM, keluarga, peminat dan juga cinta hati saya, Sharnaaz Ahmad yang sentiasa menyokong saya selama ini,”

Sebelum ni lagu Beribu Sesalan yang dibawa oleh 3 Suara (jac, Ning dan Shila) turut berjaya merangkul Naib Juara AJL 26.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

12 Responses to “Shila Amzah Cium Tangan Sharnaaz Ahmad di AIM?”

  1. Norizwan says:

    artis kan…nak komen pun camtu gak….
    Norizwan recently posted..Maharaja lawak mega 2012

  2. semoga cepat kahwin
    Panas Giler (djchef) recently posted..PEMENANG AIM 19 ANUGERAH INDUSTRI MUZIK 2012

  3. Sarah says:

    Kalau tak jadi kawin…malu! Teguran itu bukan sebab benci tapi sebab kewajipan sesama Islam. Kalau kita seorang ibu..tengok anak buat macam tu…mestilah tegur. Kita ada anak perempuan dan anak lelaki. Jadi artis apa kita buat jadi ikutan. Kalau anak umur 15 tahun sekarang bukan nak dengar cakap mak ayah, artis jadi idola diorg. So fikir-fikirkan lah. Sambil ingatan untuk diri sendiri sebagai seorang ibu.

  4. Myzul says:

    macam-macam artis ni.harap2 diorang sedar akan kesilapan tu. peminat ni tegur sbb sayang bukan benci. tak elokla kalau bertudung tapi masih bersentuhan dengan bukan muhrim.
    Myzul recently posted..Senarai pemenang Anugerah Industri Muzik 2012

  5. mikhapayung says:

    shila tak sabar nak awen dgn sharnaz dah kowt.. agak2 le bukan abang kandung nak cium tangan bagai

  6. deknor says:

    shila amzah tak penah menang apa apa ke di malaysia..ayat tak bleh blah

  7. rozie says:

    sudah berhijab elok jaga tingkahlaku..kalau tak tau kena belajar, bila ditegur jangan nak marah. sbg idola dan artis manjadi ikon pd msyrakat.

  8. kbs says:

    tengok diana danielle dan farid kamil dulu, takde lah nak tayang diorang tu kekasih sangatttt…ni bergambar sana sini..mcm belangkas

  9. zue says:

    Yea la yang haram tetap haram..

  10. Akulah says:

    Hahah korang ni agak2 la, yg siti salam mnasir cium tangan tu apa n yang artis lain salam badul salam tam spider cium tangan apa kes… Hahah tu namanyer respect org yg bg sokongan.. Open sikit la budak2, korang ckap lebey padahal korang bercinta pon dok gentel2 apa kes.. Kalu nak halal spenuhnya, haramkan jer hiburan yg melalaikan cz blh mmbawa kpd kehancuran, tp kalu nak rasa nikmat bersama diam2 suda n tegur dgn cara yg berakal n berasas.. 1st pk apa yg aku ckap ttg artis len yg cium tgn artis len dulu k… Hahah low IQ hahahahahaha

  11. akulah 2 says:

    ko tu iq tinggi sangat ke samdol.ko ingat semua bagi komen budak2 ke, ko tu yang budak kot tadika lagi kot . respek tak respek haram tetap haram lah samdol oiii!!
    orang menegur bukan nak jatuhkan tetapi sebagai sesama islam. bukan macam ko lagi nak menyokong. tak kira lah sape pun, datuk ct ke sape ke kalau dah haram nak menafikan apa lagi.

    ko tak pegi belaja agama ke samdol oii!!aku rasa ko keturunan menggetel, nanti anak2 ko pun sama menggetel dgn jantan ko lagi sokong. hahahahahaha

    • hyyus says:

      Akulah -komen menampakkan kebodohan sendirilah
      tengok maksiat diam diam sudah

      nikmat bersama ..hahahha palehotak mung la..bodo puiii!! terjun ke neraka bersama lah

      ni mesti geng kaki kipas shila amzah

      komen otak duk kat pale lutut mu !

Leave a Reply

CommentLuv badge
Powered by WordPress | Designed by: backlinks | Thanks to personal loans, payday loans and world of warcraft gold