Video Baby Makan Bila Tengok Video Gangnam Style

Kebanyakan orang mesti tau bila sebut Gangnam Style, banyak video2 parody di you tube, mcm mcam gaya dan tajuk. Video gangnam memang dah jadi fenomena. Sejauh mana fenomena lagu gangnam ni..

Tak dinafikan lagu dan rentak dalam lagu ni memang rancak..tengok video baby berumur 10 bulan ni yang meragam tak nak makan kalau tak dapat tengok video Gangnam..sampaikan bapa dia kena play video lagu Gangnam baru dia nak makan..

dulu mak mak mesti ada yang buat macam macam nak pujuk anak yg susah nak makan, buat telur burung, buat kapal terbang nak masuk mulut, pujuk macam macam nak bagi anak makan..kan

tapi la ni zaman moden, ada you tube, bukak lagu gangnam kat u tube..hahaha!!

Memang bapa budak ni selalu bukak video ni bagi anak dia tengok le tu sebab tu budakĀ  dah ketagih dengan Gangnam..dah kena brainwashed :)

Cuba bukak lagu spongebob ke, ikan kekek ke banyak2 kali…budak mesti suka jugak

Cepatnya bapa dia suap makanan tu ke dalam mulut baby dia, tak sempat nak menelan, bapa dia pun suap ikut rentak lagu gangnam..

rosak…rosak…

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “Video Baby Makan Bila Tengok Video Gangnam Style”

  1. haha .. kalau macamtu hari-hari la kena tengok youtube bukak gangnam style!
    broblogger.net recently posted..VIDEO Izara Aisyah Menari Seksi Tarian Tango!

Leave a Reply

CommentLuv badge
Powered by WordPress | Designed by: backlinks | Thanks to personal loans, payday loans and world of warcraft gold