Nabila Huda Tayang Dada dan Peha di Anugerah Blokbuster

Malam tadi berlangsung anugerah Blokbuster yang disiarkan secara live di Astro Ria, acara itu dianjurkan oleh Persatuan Penerbit Filem Malaysia (PFM), peminat diberi pilihan untuk mengundi calon calon dan filem terhebat melalui sms. Anugerah ni mcm kurang sambutan, dan tak berapa meriah. Pakaian hos malam ni pun macam pelik sikit..gaya kpop kot. Antara acara yang mendapat tumpuan ialah red carpet,

 

Bermacam macam fesyen dan gaya pakaian artis boleh dilihat di acara red carpet tu, ada yang cantik ada yang kureng, ada yang menjolok mata..

artis Nabila Huda antara artis yang berpakaian agak keterlaluan dan mendapat kritikan, pakaiannya yang serba hitam itu, menampakkan bahagian dada, dan perut, selain itu terbelah hingga ke atas peha. Nabila huda..Nabila Huda..

…selalu diburu kontroversi…

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Responses to “Nabila Huda Tayang Dada dan Peha di Anugerah Blokbuster”

  1. siti zalati says:

    kesian kt amy search kena tanggung dosa anaknya dan dosa bapa yang tidak mendidik anak menutup aurat

Leave a Reply

CommentLuv badge
Powered by WordPress | Designed by: backlinks | Thanks to personal loans, payday loans and world of warcraft gold