Komen komen Peminat Fanatik Drama Adam dan Hawa

Drama Adam dan Hawa mencetuskan fenomena yang tersendiri, peminat peminat Adam dan  Hawa, yang selalu mengikut perkembangan drama ini memberikan perlbagai reaksi dan komen, dari pemilihan heroin drama ni dulu, hingga sekarang tak putus putus, ada yang semakin suka dengan lakonan Nadiya Nisa, tak kurang juga yang terus menghina heroin tu
tak cantik..ish ish tak baik tau menghina orang,

dan sekarang ada pulak komen orang tak puas hati tudung jambul yang dipakai oleh watak Ain Hawani dalam drama Adam dan Hawa..

ada juga yang tak puas hati dengan penulis novel yang buat cerita ni, tak realisitik katanya, mana ada orang lelaki hemsem tunggu wanita degil macam tu sampai 8 tahun, baik cari pompuan lain … :)   heheh

macam macam komen dan reaksi peminat..mari kita lihat (komen di laman you tube)

komen pasal tudung jambul

 

-Kenapa Ain pakai tudung mcm tu? Siyesly x kena langsung dgn muka dia.. alang2 nak pakai tudung pakailah penuh2

-dah mcm trend pulak pakai tudung nampak jambul kat depan…kalau pakai tudung full cover..lebih cantik

-pkai tudung ala2 mcm datuk iti la pulak..nmpak jambul..

relek relek..cerita je kot!

komen pasal heroin

-kurenglah pelakon yg bw watak hawa ni..kan bgus if pelakon nya tiz zaqiah..bila watak romantik or sedey tak feeling lngsng..

-watak ain ni klu kt dunia realiti mmg buat ramai org benci..dia kira kepala dia je betul org lain semua salah..x mau dgr nasihat org lgsung..dia jela pandai..hiii bencila perangai mcm ni

-Geram plk tgk ain ni..ego sgt..nsb baik de eja ni..lg matang adk dr akak..huhu

-Haa go Eja go!! Bagus betul!!! Sound lagi Ain tu bagi sampai reti bahasa.

 

 

hensem apa johan tu…puteh …rugged…kan baru abis. blajar…kena lah rambut pnjang dn rangi. suke penampilan dia tu…n ain pulak pandai melakon kan watk dia…n aa like u lah…tp bangang ape…lama sangat tu am…8 tahun…mane ade orng tunggu sampai lame cam tu…x real lah…pilot hensem lg tu .tntu byk pompuan yg tergile2.tu lah I said not realistic lah writer nie….. ..

tak sabar tunggu ISNIN…

Alaaahaiii<3 cant wait la! rase cam lame gituu….. i want Am with Ain pls

wuuu…kacak Am Aaron Aziz

 

p/s: ada orang cari gambar Ain Hawani dan suami..hahaha!! lekat dah nama Ain Hawani kat Nadiya Nisa

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

7 Responses to “Komen komen Peminat Fanatik Drama Adam dan Hawa”

  1. akubiomed says:

    Kalau sudah novel jalan cerita sebegitu terima sahajalah. :-)
    akubiomed recently posted..Hot Chicks or Hot Bikes?

  2. Juan says:

    mcm mcm derrr, hehe
    Juan recently posted..Crankyads – Sewa Tapak Iklan di Blog

  3. iAwani says:

    diorang komen sebab diorang minat tengok cerita Adam dan Hawa ni.
    iAwani recently posted..Oppo Finder 5 Telefon Pintar Terhebat Di Dunia?

  4. Pfadillahabu Abu says:

    Drama yg saya suka walaupun heroin tidak popular tapi Hawa memainkan peranan untuk hidupkan jalan cerita sama seperti dlm novel

  5. Smisa says:

    I lluv the drama but sepoil mood bila heroin gelak nampak gusi, jendul and mcm kayu. tak sesuai langsung jadi heroin AA. sorry…bnyak lagi yg sesuai..

  6. Naz says:

    @smisa Tak baik awak kata mcm tu… Ape yang penting, nadiya nisaa membawakan watak ain hawani dgn baik… Saya suka nadiya nisaa yg membawakan watak ain hawani sbb kdg2 bosan asyik heroin yg sama je berlakon… Dan pd saya, pemilihan nadiya nisaa adalah yg tepat utk watak ain hawani… Saya suke gaya lakonannya yg bersahaja dan dia sgt natural… Untuk apa hanya nmpak cantik sedangkan lakonan xbagus… Saya puji lakonan nadiya nisaa dlm drama ini, ada quality… Dan bg saya dia ada kecantikkannya yg tersendiri… :) all da best to nadiya nisaa n saya suka tgk aaron aziz bergandingan dengan heroin yg lain pula…kalo dia asyik berlakon dengan heroin2 lain yg dia selalu berlakon bersama, saya rasa agak bosan… Dan kali ini, saya rasa nadiya nisaa sesuai bergandingan aaron aziz… Aaron tentunya handsome dan nadiya nisaa ade kemanisan yg tersendiri di wajahnya… :)

Leave a Reply

CommentLuv badge
Powered by WordPress | Designed by: backlinks | Thanks to personal loans, payday loans and world of warcraft gold