Komen Johan Asari Pasal Baju Seksi Nabila Huda

Jika bapa kepada Nabila Huda, Amy Search terus terang rasa tidak suka  dan terkilan dengan baju terdedah yang dipakai oleh anaknya,lain pula dengan pendapat Johan Asari yang berkawan baik dengan Nabila Huda sekarang. Kata Johan baju yang dipakai Nabila bukan gambaran sebenar perwatakan Nabila.

komen Johan

“Pakaian bukan ukuran untuk menggambarkan keperibadian dirinya kerana sepanjang saya mengenali Nabila, dia adalah seorang sahabat yang baik, cukup mengambil berat dan mementingkan keluarga.

“Malah jika tiada sebarang aktiviti dia lebih gemar duduk di rumah bersama anaknya,”

 

“Saya tidak tahu sejauh mana pakaian tersebut dikatakan terdedah kerana semasa berjumpa dengannya dia mengenakan selendang untuk menutupi bahagian yang terdedah itu. “Saya yakin dia tahu apa yang dilakukan dan bijak membawa diri. Selebihnya saya tidak berani nak komen,”

Nabila Huda dikatakan menutup dengan selendang bahagian perutnya yang terdedah setelah dinasihati oleh bapanya pada malam tu.

komen Amy Search

“memang saya tidak bersetuju dengan penampilannya pada malam itu.”

“Bagi saya ‘designer’ pun perlu tahu jenis pakaian yang direkanya serta dia (Nabila) sendiri perlu tahu apa yang dipakainya itu.

“Banyak lagi baju rekaan cantik yang boleh dipakai dan saya percaya dia sudah cukup dewasa untuk mengetahui serta berfikir dengan lanjut mengenai perkara itu,”

Johan..johan..cinta itu buta atau mata tu yang tak nampak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

5 Responses to “Komen Johan Asari Pasal Baju Seksi Nabila Huda”

  1. siti zalati says:

    bodoh la johan ni… dah la tak hensem harap grand sbb anak dato jek

  2. anon says:

    hahaha…dia back up awek dia letew..

  3. akubiomed says:

    Artis perlu hati-hati mengeluarkan komen. Terutama mereka ini public figure dan menjadi ikutan.
    akubiomed recently posted..Pelancaran Z800 dan Ninja 250 baharu oleh Kawasaki Malaysia.

  4. APAN says:

    backup la sngt kan. haha…
    APAN recently posted..Jom Tengok Telur Buaya Menetas

  5. iAwani says:

    .. saya juga terkejut tatkala terlihat gambar Nabila Huda. Moga satu hari nanti dia akan bertudung juga akhirnya.
    iAwani recently posted..iPad Generasi Keempat 2013 Guna Cip 20nm?

Leave a Reply

CommentLuv badge
Powered by WordPress | Designed by: backlinks | Thanks to personal loans, payday loans and world of warcraft gold