Gambar Abby Abadi, Memey dan Norman Bercuti di Genting

Melihat gambar Abby Abadi bersama Memey, Norman serta anak anak mereka, jelas terpancar kegembiraan, untung anak anak Abby dan Norman ni dapat dua orang ibu, sorang ibu kandung dan sorang ibu tiri.

Memey, Abby dan Norman serta anak anak di Genting minggu lalu.

Tak lama lagi Memey dah nak bersalin, entah entah Abby pulak yang tolong jaga baby sama sama..Abby dah berpengalaman tentu banyak info dan nak kongsi banyak perkara dengan Memey.

cerita Memey

“Selepas pertemuan pada ramadan yang lalu, hubungan kami bertambah akrab dan kami juga selalu berhubung. Insya Allah kalau tiada aral melintang saya dan Abby akan bercuti ke Beijingpula dalam masa terdekat ini.

“Boleh dikatakan sekarang ini kami berkawan baik sebab memang kami sering berjumpa dan menghabiskan masa bersama anak-anak. Hujung minggu lalu pun kami ada bercuti ke Genting Highlands.

“Sejujurnya saya bersyukur dengan apa yang berlaku sekarang dan tak sangka Allah memberikan kurniaan sebegini buat kami berdua, Alhamdulillah,”

Persiapan bersalin di hospital yang sama Abby bersalin

“Abang Norman dan saya dah merancang untuk membuat persiapan rapi bila kandungan memasuki usia tujuh bulan. Cuma lokasi untuk bersalin sahaja yang dah dikenalpasti iaitu tempat yang sama ketika Abby bersalin dulu.

Semoga Abby , Memey dan Norman berbahagia.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

CommentLuv badge
Powered by WordPress | Designed by: backlinks | Thanks to personal loans, payday loans and world of warcraft gold