Babak-babak Happy Ending Adam dan Hawa

Hai peminat Adam dan Hawa, peminat fanatik dan tak berapa fanatik :) semualah sekali, jika anda rasa nak lihatĀ  babak babak happy ending Adam dan Hawa , kat sini saya kongsikan gambar happy ending drama Adam dan Hawa.

Sebelum tu, sekarang Adam Hawa episod 36 kan, Johan telah merancang untuk ke kampung Hawa dan nak merisik Hawa..ibu Johan (lakonan Lydiawati) pun akan bertemu dengan ibu Hawa.

Apakah akan terjadi lepas ni, adakah ibu Hawa akan berterus terang mengenai status Hawa kepada ibu Johan? tunggu episod 37 pulak lepas ni :)

Bila nak sampai scene yang Adam dan Hawa ni baik semula, bila bertemu aje bergaduh bergaduh..kadang kadang boring jugak episod yang asyik nak tunjuk Hawa bergaduh dengan Adam. Bilalah Hawa nak lembut hati ni..tak sabar nak tengok scene ni..

layan dulu lah gambar ni

Adam dan Hawa sembahyang jemaah, Adam sarung cincin kahwin semula ke jari Hawa.

 

Kenduri kahwin Adam dan Hawa, kan diorang kena tangkap basah, tak sempat diraikan dengan kenduri kahwin, jadi rancangan ibu Adam dan Hawa nak buat kenduri tercapailah :)

 

Johan dan Azie pulak bertemu jodoh, Johan pilih Azie yang mulut becok dan happy go lucky tu.

 

 

nurizspace

sumber : Credit to Instagram HazimZain

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

3 Responses to “Babak-babak Happy Ending Adam dan Hawa”

  1. wah, jimat 40 episod lg sblom dpt tgk scene ni. heheh
    Ekspresi Ruang recently posted..Windmill Stool Oleh Kejia Liu: Bangku Unik Yang Dipintal Lapisan Kayunya

  2. Azhari says:

    Really admire lakonan Nadiya Nissa. Dia pandai membawa watak yang berbeza-beza semasa remaja, pelajar, dah jadi pensyarah dan setelah bersama Adam. Lakonan dia sungguh bersahaja dan memberi impak yang sungguh mendalam. I will rate her as an excellent actress, better off than many other famous Malaysian actress. Tahniah Nadiya Nissa dan wish you all the best in your acting career.

Leave a Reply

CommentLuv badge
Powered by WordPress | Designed by: backlinks | Thanks to personal loans, payday loans and world of warcraft gold