Tizz Zaqyah Potong Rambut Untuk Cinta Jangan Pergi + Gambar

Sekarang ni Tizz Zaqyah dan buah hatinya Remy Ishak sedang menjalani pengambaran drama bersiri Cinta Jangan Pergi arahan Kabir Bhatia. Drama itu akan disiarkan di tv9 dengan 26 episod dan skrip ditulis oleh Mira Mustafa khas unuk watak Tizz pegang dalam tu.

Dalam drama tu jugak memerlukan Tiz memotong rambutnya pendek dan pelakon Nur Kasih itu tidak keberatan untuk mengorbankan rambutnya yang panjang sebelum ini..tidak lah pendek sangat rasanya, masih lagi Tizz Zaqyah kelihatan ayu dan cantik dengan rambut paras bahu tu :) kan

Kabarnya drama Cinta Jangan Pergi mengisahkan cinta antara mereka berdua, mungkin penulis dah bayangkan awal lagi watak memang nak beri kepada Tiz dan Remy. Pasti meletop jugak lah cerita tu nanti…emmm nasib baik lah tv9 ambik dulu cerita ni,,kalau lah dapat kat astro jenuh lah nak kena langgan channel lain semata mata nak tengok drama macam Adam dan Hawa.

Pada Oktober nanti Tizz dan Remy akan berangkat ke kota London dan Paris untuk menjalani pengambaran bagi drama itu. Mesti indah indah pemandangan yang akan dipaparkan dalam drama tu nanti…Kabir Bhatia memang best..

Tizz sebagai Lea Soraya dan Remy sebagai Khalil. Watak Tiz seorang gadis yang tahu menguruskan kehidupannya dgn teratur dan yg pasti rambut Lea Soraya pendek bukan rambut palsu :)

LihatĀ  penampilan baru Tizz zaqyah dengan rambut pendeknya..cun la

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “Tizz Zaqyah Potong Rambut Untuk Cinta Jangan Pergi + Gambar”

  1. azza azman says:

    hmmm…nice.. tapi klu dia buat bob cut lagi cute kot…
    azza azman recently posted..Diari Kalori Untuk Semalam

Leave a Reply

CommentLuv badge
Powered by WordPress | Designed by: backlinks | Thanks to personal loans, payday loans and world of warcraft gold