Sinopsis Saiful Nita Slot Samarinda Tv3

Malam ni akan menyusul slot baru Samarinda bertajuk Saiful Nita, kisah perkahwinan yang diaturkan keluarga. Lakonan Kila Fairy, Aidil Aziz, Fauzi Nawawi, Linda Hashim, Arjaa Lee, Arash Mohd, Mariah Faridah, Dato’ Jalaludin Hassan, Hamidah Wahab. Saiful Nita akan ditayangkan jam 10.30 malam ni setiap Selasa hingga Rabu dan Khamis jam 9.30 malam.

Sinopsis Saiful Nita

Kisah ‘Saiful Nita’ bermula apabila Saiful (Aidil Aiziz) disatukan oleh bapanya dengan anak perempuan Tan Sri Sulaiman, Nita (Kilafairy) yang mempunyai sikap suka memberontak dan berfoya-foya. Tujuan bapa Saiful, Datuk Mahmud menyatukan Saiful dan Nita kerana dia ingin mengambil kesempatan di atas kekayaan yang dimilik oleh keluarga Tan Sri Sulaiman.

Setelah genap sebulan bertunang, Nita mula menuntut agar Saiful memutuskan pertunangan mereka. Bagaimanapun Saiful enggan memutuskan tali pertunangan mereka sehinggalah Saiful bertemu dengan seorang wanita yang baik hati bernama Netty.

Sementara itu, Nita yang sedang menjalinkan hubungan dengan Doktor Effendi, telah mendapat satu tamparan hebat apabila dia ditinggalkan oleh kekasihnya. Nita juga mengalami gangguan jiwa dan sering bertindak di luar kawalan. Sebagai ‘tunang’, Saiful bersimpati dengan nasib Nita dan sering berada di sisi Nita. Saiful sanggup melakukan apa sahaja untuk menggembirakan Nita.

Nita mula sedar bahawa Saiful merupakan seorang lelaki yang baik dan dia tidak seharusnya melepaskan lelaki sebaik itu. Nita mula menyukai Saiful. Akan tetapi di dalam hati Saiful kini sudah ada nama wanita lain iaitu Netty. Masih wujudkah lagi perasaan sayang Saiful terhadap Nita? Siapakah menjadi pilihan hati Saiful? Adakah Nita wanita yang pernah meranapkan perasaannya atau Netty wanita yang memahaminya?

sumber :gua.com.my

Promo Saiful Nita

 

p/s: Jangan lupa saksikan Saiful Nita malam ni…asyik nak tersasul sebut Saiful Nang pulak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “Sinopsis Saiful Nita Slot Samarinda Tv3”

  1. Spongebob Tercekik tengah tunggu cerita ni
    Spongebob Tercekik recently posted..Ussy ft Andhika – Kupilih Hatimu OST Saiful Nita

Leave a Reply

CommentLuv badge
Powered by WordPress | Designed by: backlinks | Thanks to personal loans, payday loans and world of warcraft gold