Erma Fatima Jawab Isu Neelofa Pegang Tangan Nazim Othman Depan Kaabah

Babak akhir Kau Yang Terindah ada sedikit kontroversi, apabila penonton mula mempersoalkan babak pegang tangan depan kaabah oleh Neelofa dan Nazim Othman yang berlakon dalam cerita tu. Seandainya benarlah babak tu berlaku depan Kaabah , memang lah tidak patut sama sekali.

Sudah tentu pengarah Erma mesti tau hukum hakamnya.

Pengarah Kau Yang Terindah Erma Fatima kena jawab pasal babak akhir Kau Yang Terindah tu ada scene Neelofa berdoa dan kemudian dia memegang tangan Nazim Othman , apabila Firman muncul, nak menunjukkan dia telah pilih ‘suaminya’  .Sama ada betul dibuat di tanah suci atau di tempat lain…apa kata Erma

Erma Fatima telah menjawab pertanyaan dan persoalan mengenai babak Neelofa pegang tangan Nazim Othman tu di twitternya

kata Erma semua babak tidur sekatil dan pegang tangan tu dibuat di KL bukan di Mekah.

Erma Fatima kerap juga membuat karya karya berunsur islamik, dan selalu ke tanah suci membuat pengambaran, diharap lepas ni beliau elakkan babak yang pegang pegang tu atau babak yang tak sepatutnya. Islam dah cantik jadi eloklah tidak dicampur aduk dengan benda tak baik.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

10 Responses to “Erma Fatima Jawab Isu Neelofa Pegang Tangan Nazim Othman Depan Kaabah”

  1. mmft says:

    tengok part neelofa pegang tangan tu memang sama la di depan kaabah, lantai kat masjid tu cuba korang tengok betul betul..

  2. salleh says:

    aku pun tengok macam betul je lagi lagi lantai masjid tu ada line line dia sjibik lah..tak pe tu jawapan dia ,tapi Allah tau kan

  3. knizam says:

    tak habis habis kontroversi, kalau Erma buat drama mesti ada je tak kena .tah pe pe ntah

  4. fifi says:

    lahh ingtkan btol btol tadi.
    rupenya kt kl

  5. MR says:

    Mudah saja jawapan Erma ni, pegang tangan kat kl bkn kt Mekah. tak tau ke hukum haram jugak kalau pgg tgn bkn muhrim kat mana2 pun sama hukumnya.
    Menjawablah nanti di sana

  6. sss shida says:

    banyk adegan peluk pegang2 dalam cerita ni, tapi sure lah pegang tangan tadi kat
    depan kaabah.

  7. lukmanh says:

    Di luar sana orang tengah berperang mengatasi orang kafir yang sedang menghina nabi dan agama Islam.
    Di sini orang muslim sendiri buat main main dengan agama..nauzubillah

  8. joun says:

    salam…artis kita mmg senang nak nafi2 pernyataan orang…bercinta kata kawan2 je…tak tonggang tapi mabuk bagai… Ni nafi scene pegang tangan buat kat mekah…kalau nak bukti senang je…mesti ada snap gambar production kat lokasi “KL” tu kan? ala2 the making of tu…Tunjuk laa… Tapi kalau betul2 buat kat sana mengaku je laa..mintak maaf…habis cerita…lepas ni jgn cemarkan imej kaabah lagi…kalau erma bercakap yg benar. ….hanya Allah yg tahu…

  9. umat islam says:

    kat mekah ke kat kl ke kalau bersentuh bukan mahram tetap haram…tu Allah dah tentukan…adoi…

  10. iAwani says:

    fuh, nasib baik di KL, kalau di Mekah, balasannya azab sekali.
    iAwani recently posted..Maghfirah Smart Pen Pembaca Al-Quran Dengan Terjemahan Audio Melayu

Leave a Reply

CommentLuv badge
Powered by WordPress | Designed by: backlinks | Thanks to personal loans, payday loans and world of warcraft gold