Benarkah Elfira Loy Cium Randy Pangalila?

Benarkah pelakon Elfira Loy terpaksa memenuhi kehendak pelakon Randy Pangalila, lalu terpaksa mencium pipi pelakon seberang tu? Anda dapat saksikan babak romantis mereka dalam telemovie Dalam Hati Ada Taman yang diarahkan oleh Michael Ang.

Babak Elfira Loy mencium pipi Randy Pangalila sebenar bukan betul2 tetapi semuanya hanya berlaku dalam babak mereka bercinta cintun, di mana Elfira dipaksa oleh kekasihnya mencium pipi tetapi Elfira hanya meletakkan tangan ke pipi Randy dan mencium tangannya sendiri. Jangan ada peminat fanatik Randy jeles sudah le ek :)

Gambar Elfira dan Randy di Paris

Apa komen Elfira terhadap Randy

“Sebenarnya tak susah nak bekerja dengan Randy sebab kami serasi dan sekepala untuk melakukan beberapa babak di dalam filem ini. Malah hampir semua babak yang kami jayakan dilakukan dengan reaksi yang natural tanpa melakukan apa-apa rehearsal kerana kami sama-sama suka ikut flow situasi waktu itu.

“Cuma ada beberapa babak intim bersama dia yang membuatkan saya berdebar-debar kerana sungguh saya tidak pernah lagi bercinta. Malah kadang-kadang rasa kelakar pun ada bila melakukan babak romantik bersamanya,

sumber : Malaysian Digest

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Responses to “Benarkah Elfira Loy Cium Randy Pangalila?”

  1. APAN says:

    kecik2 dah boleh cium…haha
    APAN recently posted..Rabu Yang Bisu #58 – Tugas Adiwira

  2. beckhr00y says:

    jgn fikir bkn2 dah :)
    beckhr00y recently posted..Kalau Dah Jodoh Takkan Ke Mana

Leave a Reply

CommentLuv badge
Powered by WordPress | Designed by: backlinks | Thanks to personal loans, payday loans and world of warcraft gold