Video Pengakuan Budak Dapat MC 5 Hari

Setelah beberapa hari video hangat diperkatakan di laman u tube, di facebook dann twitter, kini muncullah pulak  “pengakuan” sebenar dari budak perempuan yang dikatakan membuat memek muka itik di You tube hingga mendatangkan banyak komen negatif, bahan jenaka dan usikan , ada pula video parody yang dibuat oleh ramai orang meniru gaya memek muka budak perempuan berkenaan.

Ternyata budak perempuan yang dalam video ni (ditulis nama Fitri dari Singapore ) itu tidak suka orang memperkatakan sesuatu yang buruk mengenai dirinya sejak kebelakangan ini..memanglah sapa pun tak suka bila orang caci dan mengeji..

dengar apa kata Fitri kepada yang mengata kat dia tu hehehe

“… ramai orang yang memperkatakan pasal saya dan saya tidak suka.

“Apa anda akan rasa jika orang mula berkata pasal anda dalam Facebook? Ia menyakitkan,”

selainnya, video ni juga khas untk boifren dia…huhu

mulut dia tetap trade mark dia hehe.. apa nak buat

mm macam macam sekarang..inilah yang dikatakan cara popular di u tube, ada yang dikenali kerana benda positif dan ada yang dikenali tapi dgn cara sebaliknya..terpulang pada individu tu nak guna teknologi dan kemudahan internet..jgn salah guna sudah.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

4 Responses to “Video Pengakuan Budak Dapat MC 5 Hari”

  1. azza azman says:

    tak tahan gelak masa tgk vid ni dulu… huhuhu… lawak je.
    azza azman recently posted..Nikah Muda Sweet!

  2. APAN says:

    haha…ada lg muncung mcm tu…x semangat nak tengok sampai hbs…pelik2 je…
    APAN recently posted..Buatan Malaysia: 10 Ragam Penunggang Motosikal (Bahagian 2)

  3. Zida says:

    pelik pelik budak zaman sekarang. pastu banyak plak orang buat parody. haih macam-macam
    Zida recently posted..An Instrument of God’s Mercy | Jom On Call 2012

  4. ohm says:

    geli la tgk kalau buat muncung mcm tu…gedik betul budak ni…

Leave a Reply

CommentLuv badge
Powered by WordPress | Designed by: backlinks | Thanks to personal loans, payday loans and world of warcraft gold