Kad Raya versi Facebook

Tak lama lagi kita akan menyambut hari lebaran, pejam celik pejam celik dah pun  nak sambut hari raya Aidilfitri, ada yang sudah siap baju raya, kuih raya, kasut raya, anak anak kecil lah yang selalu gembira bila Syawal tiba kan..sudah kah menitipkan kad ucapan buat insan tersayang, buat keluarga tercinta..?

banyak cara nak ucapkan selamat hari raya sekrang di zaman it dan zaman internet…tetapi kad ucapan yg dihantar secara pos masih lagi tak ketinggalan zaman :) lebih sentimental…

kalau nak guna cara moden banyak di internet e kad dan sebagainya…

Ada tak  orang cari kad raya ala ala Facebook?

Ini kad ucapan hari raya yang Nuriz buat ala ala tema Facebook ( edit guna photoshop)..maklumlah facebook sekarang memang tak dapat dipisahkan bagi kebanyakan orang yang berhubung dengan kawan2 dan keluarga atau rakan sekerja.. :)

 

 

Rasanya tak terlalu awal untuk Nuriz ucapkan Selamat Hari Raya buat semua rakan rakan blogger yang selalu ke sini dan juga kepada yang semua umat islam. Salam Aidilfitri.

 

nurizspace

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

7 Responses to “Kad Raya versi Facebook”

  1. akubiomed says:

    Selamat Hari Raya Aidilfitri. Maaf Zahir dan Batin daripada saya. :-)
    akubiomed recently posted..Mengoreng ayam dengan Tepung Magik

  2. selamat hari raya maaf zahir dan batin,

    lawa kad tu :)

  3. nurmisnan says:

    selamat hari raya sis..
    mangap diminta zahir diri.. Batin tiada yerk.. hik3..
    nurmisnan recently posted..Lagu raya untuk korang semua.. Layan

  4. titan says:

    dah nak raya rupanya. hoho..
    titan recently posted..Mencintai Ain Maisarah – Part 9

  5. Amirez says:

    selamat hari raya nuriz. facebook memang sinonim dengan sosial sekarang
    Amirez recently posted..Maksud Sebenar Hari Raya Aidilfitri

  6. suri says:

    selamat hari raya admin hee..daha da ketupat ker tu
    suri recently posted..Tachypleus Gigas

Leave a Reply

CommentLuv badge
Powered by WordPress | Designed by: backlinks | Thanks to personal loans, payday loans and world of warcraft gold