Banyaknya Video Parody Budak Gedik MC 5 Hari

Kat merata facebook orang kongsi video budak perempuan yang sakit mata dapat mc 5 hari, kesian budak tu kena kutuk gedik tapi dalam masa dia kena kutuk tu, muncul banyak banyak sangat video-video  parody yang mengejek meniru video asal budak perempuan yang sakit mata tu,

macam macam gaya dan krativiti yang diorang buat, tak larat nak gelak dah, sakit perut bila tengok video ni..hehhehe!!

antara video yang kelakar dan kreatif

Paling kreatif video budak lelaki ni buat guna software apa tak tau mata dia buleh jadi besar kejap kecik..latar belakang asal masih guna tangga..:) best jugak budak ni buat video…

Ni video versi kartun, kelakar juga sebab ada muka itik last last tu :)

Budak lelaki ni pulak memang kelakar habis, buat gaya hidung kembang dia.. original lah tak guna apa apa software..hehe lawak jugak (sakit perut gelak)

 

 

Ni ha video original budak perempuan yang sakit mata tu bukan yang parody

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

6 Responses to “Banyaknya Video Parody Budak Gedik MC 5 Hari”

  1. sop says:

    sy mana satu original? hehehe
    sop recently posted..Blog Review: 1 Hari 1 Blog

  2. suri says:

    mudahnya utk ambil perhatian dr umum..
    suri recently posted..Pirogen

  3. pemerhati says:

    tgk mimik mulut n muke die, org yg same yg wish exbf die kan?

  4. kai says:

    yg mamat 1st tu dia pakai adobe after effect…
    kai recently posted..Review : Hantu Gangster

Leave a Reply

CommentLuv badge
Powered by WordPress | Designed by: backlinks | Thanks to personal loans, payday loans and world of warcraft gold