Zed Zaidi Kemalangan Trending Topic di Twitter

Awal pagi semalam menjadi trending topic di twitter apabila ada berita mengenai pelakon Zed Zaidi yang katanya terlibat dalam kemalangan, gambar Zed Zaidi yang kelihatan parah dan dipapah oleh orag dengan tajuk PrayFor Zed Zaidi menjadi topik hangat.

Peminat bertambah risau dan mendoakan Zed zaidi akan kembali sihat dan tak ada apa apa yang buruk berlaku..

Tetapi rupanya berita Zed zaidi terlibat dalam kemalangan tu semua hanyalah gimik untuk lakonan terbaru Zed Zaidi yang dah lama tak berlakon, kata sumber terdekat Zed zaidi.

Menjadi jugak lah ye gimik yang diorang buat ni dengan menggunaka twitter dan facebook sekarang ni.., satu cara nak mempromosikan drama terbaru mereka juga..tetapi jangan berita kematian dibuat main sudah lah..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

4 Responses to “Zed Zaidi Kemalangan Trending Topic di Twitter”

  1. iAwani says:

    harap-harap gimik itu tidak bertukar menjadi situasi kemalangan sebenar satu hari nanti.
    iAwani recently posted..26 Juta iPhone dan 17 Juta iPad Terjual

  2. djdanchef says:

    huh.. tapi boleh pula jadi trending ek..hehe macam2
    djdanchef recently posted..AINAN TASNEEM TIDAK TIRU NAJWA LATIF

  3. akubiomed says:

    Bahaya kalau disalah anggap ia adalah perkara yang benar-benar berlaku.
    akubiomed recently posted..First Giveaway Sempena Nuffnang Blogopolis Malaysia 2012 : Sharidawati

  4. cheh. gimik je rupanya
    Spongebob Tercekik recently posted..Ainan Tasneem

Leave a Reply

CommentLuv badge
Powered by WordPress | Designed by: backlinks | Thanks to personal loans, payday loans and world of warcraft gold