Video Apek KFCM Jadi Pengawal Keselamatan – Semua Boleh Bolt

Apek bukan saja terkenal dalam bidang bola sepak, Apek diambil menjadi model iklan minyak wangi pernah menjadi model cover majalah Glam dan terbaru ni Apek muncul dalam satu video lucu yang mana dalam video tu Apek menjadi pengawal keselamatan warag Nepal yang gagal menjalankan tanggungjawabnya.

Dalam video ni Apek/ Khairul Fahmi Che Mat menjadi warga asing yang berasal dari Nepal dan perlu bercakap macam warga Nepal, dia berlakon dengan dj dari Fly FM, Fabes.

Walaupun Apek tak mahu terbabit dalam bidang lakonan sepnuh masa tetapi Apek menerima tawaran untuk berlakon dalam video pendek dan iklan komersil.

video ni pendek tapi Apek perlu buat memek muka dan meluhakan emosi di wajahnya. Video pendek bertajuk Semua Boleh Bolt, ada 4 siri, dan siri pertama sudah disiarkan semalam.

jom layan video lawak lakonan apek kfcm :)

di minit 2.15 Apek cakap ” ta’ da boss, ta’ da .. itu orang laju lari”tak da boss, saya slow..power ta da”

memang sebijik mcm orang Nepal cakap hehehe!!

Apek terlibat dalam produk kasut terbaru PUMA evoSPEED

Hasil carian google, Khairul Fahmi Che Mat antara selebriti sukan yang terlibat dalam kempen Semua Boleh Bolt yang memperkenalkan kasut keluaran Puma yang baru gaya evoSPEED, bukan Apek saja terlibat,  pemain seperti Badrol Bakhtiar, Hazwan Bakri, dan Mahalli Jasuli juga terlibat dengan kempen ini.

Kasut evoSPEED dengan bangganya diperkenalkan oleh PUMA  boleh didapati di Malaysia pada akhir bulan Julai ini. Semua Boleh Bolt diilhamkan dari pelari terpantas dunia Usain Bolt. Sebab tu semua pelakon dalam video ni bergaya macam Usain Bolt, dan tajuk video ni ialah Semua Boleh Bolt.

Kasut evoSPEED dikatakan lebih ringan dan memberi kebebasan pergerakan untuk si pemakai. Selepas ni kita akan dapat melihat aksi Apek di padang dengan kasut evoSPEED. Boleh lari laju la lepas ni.


nurizspace

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “Video Apek KFCM Jadi Pengawal Keselamatan – Semua Boleh Bolt”

  1. akubiomed says:

    Ada bakat berlakon rupanya si Apek ini. :-)
    akubiomed recently posted..Baby Aslah bermain arnab comel di Floria Putrajaya 2012

Leave a Reply

CommentLuv badge
Powered by WordPress | Designed by: backlinks | Thanks to personal loans, payday loans and world of warcraft gold