Sinopsis Mana Hilangnya Juwita

Drama Mana Hilangnya Juwita? akan datang di Astro Ria 9 Julai ini mengisahkan kisah penculikan dan penyiasatan. Promo di tv nampak macam best aje sebab ada ramai pelakon hebat seperti Erra Fazira, Umie Aida. Umie Aida nampak macam seorang pegawai penyiasat wanita yang bergaya dan cantik.. teringat dengan pelakon Gillian Anderson tu.  Pelakon lain seperti  Lisa Surihani, Zahiril Adzim, Raja Ilya, Syazwan Zulkifli, Diana Johor dan ramai lagi.

Sinopsis Mana Hilangnya Juwita

Kisah bermula apabila Anggun (lakonan Lisa Surihani ) gadis kampung berasal dari Johor datang ke Kuala Lumpur untuk mencari adiknya Juwita yang hilang. Anggun terpaksa menempuh pelbagai dugaan dan rintangan Anggun terpaksa pergi ke rumah pelacuran dan berhadapan dengan kehidupan yg penuh dgn masalah sosial dan kisah gelap penuh glamour tetapi mengundang bahaya.

Akhirnya dia bertemu dengan bekas kekasihnya Haider. Anggun meminta pertolongan pihak polis dan Haider untuk mencari adiknya.

Drama ini ada 15 episod dan sudah 4 episod disiapkan nantikan lebih banyak episod untuk sepanjang bulan puasa ni. Tayangan setiap isnin jam 10 malam.

Video promo

Pelakon pelakon Mana hilangnya Juwita?

kecil molek Lisa Surihani ni antara ramai ramai pelakon ni

 

nurizspace

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “Sinopsis Mana Hilangnya Juwita”

  1. ProfHariz says:

    Lama tak tengok Lisa berlakon. Boleh tonton nanti ni :)
    ProfHariz recently posted..Allah Sentiasa Mendengar Doa Aku dan Kamu

Leave a Reply

CommentLuv badge
Powered by WordPress | Designed by: backlinks | Thanks to personal loans, payday loans and world of warcraft gold