Rumah Sharifah Shahira Kena Rompak

Pelakon dan pelawak Sharifah Shahira, kehilangan sejumlah barang kemas dan mata wang Indonesia selepas rumahnya di Taman Melawati, dimasuki perompak malam kelmarin.

Ketika kejadian, pelakon terbabit dan suaminya, Zulkifli Azhari atau Ijoy tidak berada di rumah dan hanya menyedari perkara itu apabila pulang pada jam 2.30 pagi semalam selepas mendapati pintu utama diumpil penjenayah. Difahamkan, ketika kejadian anak dan orang gaji pasangan terbabit berada di rumah tetapi tidur di bilik lain dan mereka tidak menyedari perkara itu.
Ketua Polis Daerah Ampang Jaya, Asisten Komisioner Amiruddin Jamaluddin, berkata, siasatan awal mendapati kediaman pasangan terbabit dipecah masuk kira-kira pada jam 10.40 malam berdasarkan rakaman kamera litar tertutup (CCTV) yang dipasang sekitar kediaman terbabit.

“Suspek hanya menggeledah barangan di bilik utama dan menyebabkan kerugian berjumlah RM1,500 terhadap pasangan pelakon itu,” katanya ketika ditemui.

sumber Berita Harian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Responses to “Rumah Sharifah Shahira Kena Rompak”

  1. akubiomed says:

    Saya dengan berita malang ini diberita radio. Harap Shahira dan keluarga didalam keadaan selamat.

  2. iAwani says:

    peringatan untuk kita, sentiasa jaga keselamatan rumah dan kemaskini sistem keselamatan (manual atau digital) ke versi paling baharu.
    iAwani recently posted..Kenapa Digg Gagal – Kevin Rose

Leave a Reply

CommentLuv badge
Powered by WordPress | Designed by: backlinks | Thanks to personal loans, payday loans and world of warcraft gold