Rendang Diva Azwan Ali Makin Laku dan Panas

Sejak memasuki rancangan realiti Mastrchef Selebriti Malaysia, Azwan Ali kini berniaga rendang pula, amboi sakan ye Diva Azwan Ali ni dekat dekat nak masuk bulan puasa. Ramai juga lah yang order Rendang Diva Azwan Ali sampai tak menang tangan. Ada yang membuatkan Azwan Ali naik angin dan mengamuk kat twitter..eh eh apa pasal pulak si Azwan mengamuk, kalau orang beli rendang dia patutnya dia seronok lah untung banyak masyukk..

 

Meh tengok apa yang diamuk dan dibebel kan oleh diva AA ni

Azwan mengamuk sebab pelanggan yan tempah rendang dia tak sabar sabar nak rendang tu dihantar cepat, dan ada yang tempah tetapi tak confirmkan pulak nak betul ke tak nak

nampaknya Azwan Ali kena tambah kakitangan atau pembantu lah untuk kembangkan perniagaan rendang diva dia yang meletop letop tu.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

5 Responses to “Rendang Diva Azwan Ali Makin Laku dan Panas”

  1. sop says:

    x sia2 dia masuk mastecherchef artis kan?
    promsi lebih gitu.. :) hahaha
    sop recently posted..Restoran Bawang Kecik, AEON Setiawangsa

  2. Alfredo says:

    buek apo la susah2 nak order kek dio ni, omak den buek ghondang style nismilan klasik laie best daghi dio, kosodapan hinggo monjilek siku tu!…

  3. akubiomed says:

    Nampak gaya Rendang beliau mendapat sambutan hangat.
    akubiomed recently posted..Mr Bean sudah buka di Malaysia yang pertama

  4. suri says:

    rezeki nak mula buka bukan puasa ini ;)
    suri recently posted..Perbezaan Daging Lembu Dengan Daging Khinzir

  5. ein says:

    assalam..sy ada menjual dan mengambil tempahan rendang tok asli dr perakkk..warisan turun temurun moyang sy..jika berminat bole hubungi sy, ein di 012 2420 343..tq
    ein recently posted..Membekal Makanan Berbungkus area Shah Alam, Selangor – Lain-Lain – Jual Beli/Classifieds – CARI Malay Forums

Leave a Reply

CommentLuv badge
Powered by WordPress | Designed by: backlinks | Thanks to personal loans, payday loans and world of warcraft gold