Remy Ishak Megadu Tiz Zaqyah Layan Dia Macam Sampah

Ohoo!! apakah yang terjadi kepada dua pasangan bercinta sehati sejiwa ini, sampai Remy Ishak meluahkan di twitternya yang dia tak dilayan dengan baik oleh si kekasih hati Tiz Zaqyah, kata Remy dia demam panas dan dimasukkan ke hospital tetapi Tiz layan dia macam sampah dengan alasan penat.

kalau dah tulis macam sampah nampaknya bunyi cam kasar je, memang merajuk sakan lah Remy ni ye.

 

Kesian kat Remy, oleh tu ada peminat yang bersimpati dengan Remy dan memberi kata semangan kepadanya supaya banyak bersabar, mungkin ini dugaan dalam percintaan.

Remy ada meluahkan lagi dalam twitternya yang dia sudah banyak bersabar dengan karenah kekasihnya Tiz tu..emmm adakah hubungan cinta mereka sedang bergolak atau pecah menanti belah…banyak sangatkah karenah Tiz yang telah membuatkan hati Remy terluka? ni baru bercinta kan ..kalau dah kahwin cemana la pulak kalau masing masing tak sabar.

Tu lah kalau msing masing sibuk berlakon payah lah nak berdating dating, tambahan pulak Remy tu sakit demam mesti dia nak dimanja dan diberi perhatian. Tiz zaqyah sekarang dengan drama terbaru Dejavu di Kinabalu, mesti dia sibuk shooting kat sana kot.

sian Remy…

Dejavu di Kinabalu lakonan Tiz dan Aqasha

nurizspace

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “Remy Ishak Megadu Tiz Zaqyah Layan Dia Macam Sampah”

  1. akubiomed says:

    Hmm..adat bercinta belum lagi bersuami isteri bagaimana agaknya.
    akubiomed recently posted..Wordless Wednesday – # naik pelamin

Leave a Reply

CommentLuv badge
Powered by WordPress | Designed by: backlinks | Thanks to personal loans, payday loans and world of warcraft gold