Anzalna Dedahkan Neelofa Cuba Jatuhkannya

Jika Tasha Shila membuat kenyataan yang pelakon Neelofa tidak berpuas hati dengan kemenangannya di Anugerah Bintang Popular ABPBH yg lalu, kini tampil pula pelakon Anzalna yang mendedahkan di BiPop bahawa Neelofa cuba menjatuhkannya semasa dalam Dewi Remaja lagi pada tahun 2010, dan masa tu Neelofa dinobatkan sebagai juara.

Bagi Anzalna dia sudah lama merasai seperti apa yang dirasai oleh Tasha Shila, oleh itu dia berani membuat pendedahan untuk menunjukkan warna sebenar Neelofa.

bagi yang tak kenal lagi siapa Anzalna..ni gambarnya

apa pendedahan Anzalna itu…

Walaupun saya tidak menang sebarang tempat dalam pertandingan itu, hanya menjadi finalis, Lofa tetap tidak berpuas hati dengan saya. Menerusi laman social Facebook milik keluarganya, Lofa menghina keluarga saya dengan perkataan tak elok. Saya tak tahu apa motif Lofa berbuat begitu, sedangkan saya tak menang pun, mungkin dia busuk hati, sama seperti yang pernah diceritakan Tasha sebelum ini.

Semua pengikut saya di FB tahu Lofa menghina keluarga saya. Lofa juga mewujudkan satu akaun “Kami Benci Anzalna”. Selain itu, saya turut menerima ugutan daripadanya sekiranya saya memenangi pertandingan Dewi Remaja. Bagi saya walaupun perkara itu sudah lama berlalu, apabila saya membaca pendedahan Tasha, saya dapat rasakan apa yang dilalui Tasha, saya lebih dulu merasainya.

Cuma saya tidak pernah membuat pendedahan sebelum ini. Terus-terang, apa yang dilakukan Lofa amat menghiris perasaan saya. Saya nak semua orang tahu warna sebenar diri Lofa. Sampai sekarang saya masih dengar orang bercerita, Lofa terus bercerita benda buruk mengenai diri saya, nak jatuhkan karier saya. Ramai artis senior yang bercerita kepada saya, seolah-olah Lofa tidak berpuas hati dengan saya.

Ketika Dewi Remaja dulu, saya tak menang sebarang tempat, tapi kenapa dia perlu busuk hati? Lofa pula ada ramai peminat, saya pula sebaliknya. Justeru kenapa dia perlu busuk hati? Sebelum ini ramai wartawan bertanya antara saya dan Lofa, tapi saya tak cerita apa-apa, takut dilabel bermulut jahat, namun selepas pendedahan Tasha, barulah saya ada kekuatan untuk bercerita.

Saya sedar diri saya ini tidak sepopular dirinya. Jadi tak perlulah busuk hati dengan saya. Saya masuk industri ini, tidak berniat nak kejar populariti, saya nak cari rezeki. Kalau saya nak kejar populariti, dah lama saya buat kontroversi seperti dirinya. Biarlah kita sama-sama cari rezeki dengan ikhlas, Lofa patut bersyukur dengan apa yang diperolehinya hari ini.

 

emm tak sudah sudah cerita artis bergaduh sesama artis ye, kenapa Anzalna baru nak cerita setelah 2 tahun, atau dia sengaja nak menangguk di air keruh..mencari publisiti barangkali..

dunia seni di Malaysia kecik aja buat apa nak gaduh..

Reaksi Neelofa pula mengenai kenyataan Anzalna ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “Anzalna Dedahkan Neelofa Cuba Jatuhkannya”

Leave a Reply

CommentLuv badge
Powered by WordPress | Designed by: backlinks | Thanks to personal loans, payday loans and world of warcraft gold