Aaron Aziz Dihentam Gara gara Puji Hishamuddin di Twitter

Aaron Aziz dihentam oleh segelintir pihak kerana kerap memuji Menteri Dalam Negeri, Datuk Seri Hishammuddin Tun Hussein menerusi laman Twitternya. Aaron dikatakan cuba membodek Hishamuddin kerana nak dapat cepat proses kelulusan permohonan status penduduk tetap yang dipohonnya.

golongan yang menghentam Aaron aziz ni mesti tak berapa minat dia, jadi tak boleh la nak sebut peminat yang hentam Aaron Aziz kanĀ  :)

Selalu jugak nampak di twitter Aaron dia berkomunikasi dengan Datuk Seri Hishamuddin, terbaru Aaron Aziz ada ucapkan selamat Hari Bapa kat Datuk Seri Hishamuddin.

 

 

Berita lain mengenai aktor Ombak Rindu

Aaron telah terpilih untuk terlibat dalam satu kempen untuk menyelamatkan kanak-kanak yang terlibat sebagai mangsa perhambaan.

Hishamuddin yang tertarik dengan kempen tersebut telah mengenengahkan perkara tersebut untuk diberi perhatian untuk tindakan selanjut.

Hishamuddin turut dikatakan telah mengadakan perbincangan dengan beberapa selebriti seperti Aaron dan isteri, Diyana Halik bagi membantu dalam mengutip derma bagi mengisi tabung kempen berkenaan sebgai dana sebuah pusat perlindungan yang berunsur keagamaan.
nurizspace

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

CommentLuv badge
Powered by WordPress | Designed by: backlinks | Thanks to personal loans, payday loans and world of warcraft gold