Video Izara Aishah Jadi Model Untuk Summer Styles

Sangat comel ye pelakon Izara Aishah jadi model untuk fesyen baju musim panas. Bila lihat saja iklan  yang ada wajah Izara Aishah ni bermain main di blog saya ni, (iklan dari nuffnang ) ohh pelakon Vanila Coklat ni jadi model memperagakan baju musim panas.

Ni video dari you tube ,  lihat Izara Aishah memperagakan baju summer style atau fesyen musim panas, dia berehat rehat keseorangan dalam sebuah van..hehe tak takut ke..

 

untuk info lebih lanjut sila ke web www.trendsetter.com.my

untuk info lebih lanjut sila ke web www.trendsetter.com.my atau tengok saja iklan Summer styles yang sedang menari nari di blog ni.. (kadang2 ada kadang2  takda keluar pulak.. mcm biskut lak iklan dia

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Responses to “Video Izara Aishah Jadi Model Untuk Summer Styles”

  1. titan says:

    murah rezeki dia ye..
    titan recently posted..Mencintai Ain Maisarah – Part 4

  2. Mohd Ilham says:

    damn… mane dapat gambar make aku nih…muahahaha
    Mohd Ilham recently posted..Panduan buat blog percuma di blogger

Leave a Reply

CommentLuv badge
Powered by WordPress | Designed by: backlinks | Thanks to personal loans, payday loans and world of warcraft gold