Fahrin Ahmad Harap Scha dan Awal Bahagia

Umum peminat mengetahui Scha dan Fahrin Ahmad pernah bercinta tetapi akhirnya putus hubungan. Fahrin yang diminta mengulas tentang perkahwinan bekas kekasihnya dengan Awal berharap Scha dan Awal bahagia sebagai pasangan suami isteri dan Fahrin tidak berdendam sikit pun dengan Scha. Bagi Fahrin, perkara yang lepas biarkan yang lepas dan hidup perlu diteruskan.

“Saya doakan yang terbaik untuk Scha dan pasangannya. Saya tidak pernah memandang ke belakang. Apa yang berlaku di antara kami dahulu adalah perkara lepas dan saya tidak mahu mengenangkannya lagi. Saya juga tidak pernah berdendam. Mudah-mudahan Scha dan pasangannya kekal bahagia,”

Fahrin Ahmad juga sekarang digosipkan akan berkahwin tak lama lagi, tetapi dia menafikan semua cerita tentang hal dia nak kahwin, memang dia sudah bersedia berumahtangga namun masih belum berjumpa dengan calon yang sesuai. Ada juga cerita mengatakan Fahrin bakal menamatkan zaman solonya bersama  Adila Ramly iaitu anak gadis pemilik Global Station Sdn Bhd, Datin Zaiton Mohd Jiwa. Pasangan ini dilihat sering keluar bersama. Malah, ada yang mendakwa melihat mereka berjalan berpimpinan tangan.Fahrin cuma menganggap Adila sebagai rakan kerja profesional.

Gosip Fahrin dan Zety Adila Ramly anak saudara Datuk K

 

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

3 Responses to “Fahrin Ahmad Harap Scha dan Awal Bahagia”

 1. wandisini says:

  cayalah abang ku (fahrin ahmad) tak ada touching-touching lah
  wandisini recently posted..Sedikit Ilmu Tentang Solat Qasar

 2. Amiey Nurhanis says:

  aggp lah sudh suratan takdir.
  tak de guna melawan andai dia bkan utk kita..
  luv F.A……….. <3

Leave a Reply

CommentLuv badge
Powered by WordPress | Designed by: backlinks | Thanks to personal loans, payday loans and world of warcraft gold