Zarina Anjoulie Bergaduh Dengan Lufya Di Twitter

Lufya AF baru-baru secara tak sengaja telah menceritakan pengalamannya kepada sebuah blog hiburan yang ada orang telah tersalah anggap kerana muka dia seriras atau sejibik dengan muka Zarina Anjolie, pelakon yang selalu tak lekang dengan kisah sensasi dan sexy tu.

Lufya juga ada bercerita yang dia pernah diraba dan disapa dengan panggilan Anju kerana disangka dia itu ialah Zarina Anjoulie.

Akibat dari cerita muka seiras Lufya dikaitkan dengan Zarina Anjoulie yang terkenal dengan mulut lantang tu, apa lagi, bagaikan sarang tebuan kena jolok..Zarina menempelak Lufya yang dikatakan ketiak basah pulak. Kelakar jugak la apabila artis ni bergaduh macam budak budak tak cukup umur. Hehehe!!

Zarina Anjoulie kata ketiak Lufya lecak

 

Zarina lancar perang dengan Lufya

“U keep nagging2 on papers n blogs bout me dah 5 years I just kept silent when I too kena bahan ngan org pasal muka cam awk. This is WAR.”

 

Wajah Lufya …seiras ke dengan Zarina Anjoulie.. mungkin ada kot sikit2..

 

 

Dua dua artis ni berlakon tak tera mana pun..tapi kontroversi je lebih..aduii!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

4 Responses to “Zarina Anjoulie Bergaduh Dengan Lufya Di Twitter”

  1. Rizz says:

    hmm..kontrovesi kontroversa,,, yg mana sexy yang mana seksa… oppss…
    Rizz recently posted..I believe I can ski..

  2. chii says:

    Err,nape x pnh nampak pun dorg berlakon. Ada ke
    chii recently posted..Amalan Bertungku Baik untuk Kesihatan

Leave a Reply

CommentLuv badge
Powered by WordPress | Designed by: backlinks | Thanks to personal loans, payday loans and world of warcraft gold