Peminat Boleh Ucapkan Tahniah Buat Fasha dan Jejai

Laman web hiburan terkenal gua.com.my menyediakan laman rasmi untuk peminat Fasha Sandha menyampaikan ucapan tahniah atau selamat pengantin baru buat Fasha dan pasangannya Jejai, mereka disatukan pada hari ini 27 hb April 2012, di suatu lokasi yang masih dirahsiakan. Jika anda nak ucapkan selamat pengantin baru sila ke laman web

gua.com.my.

Kita tunggu saja nanti liputan mengenai perkahwinan Fasha dan Jejai, mesti ada yang  tak sabar nak tengok gambar kahwin diorang kan.

Tengok aplikasi laman web yang disediakan oleh gua.com.my ni..boleh tengok setiap ucapan peminat yang ditulis, naik terapung -apung ..boleh drag ubah kiri dan kanan..kreatif betul..

Link untuk tulis ucapan, perlu log in ke facebook dulu  ye…

http://www.gua.com.my/www.gua.com.my/fashajejai/

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

CommentLuv badge
Powered by WordPress | Designed by: backlinks | Thanks to personal loans, payday loans and world of warcraft gold