Kereta Justin Bieber Berkilau-kilau Di Atas Jalan Raya

Justin Bieber menyambut hari jadinya ke 18 dengan mendapat hadiah paling istimewa iaitu kereta Fisker Karma. Kereta itu dihadiahkan secara live di dalam program talk show Ellen Degeneres. Kereta elektrik mewah Fisker Karma itu bernilai kira-kira $100,000 atau RM303,000 dihadiahkan oleh pengurusnya.

Kini kereta milik Justin Bieber itu dihiasai dengan chrome yang berkilau, dan bersinar -sinar, kalau di bawah pancaran matahari memang orang kena tutup mata lah sebab cahaya dari pantulan kereta dia tu mengganggu mata. Tak menyalahi undang-undangĀ  jalanraya ke sebab mengganggu pandangan orang?

 

Mengikut undang undang di California meletak chrome pada kereta tidak melanggar undang-undang tetapi mungkin lampu LED di bahagian bawah kereta itu dikhuatiri menyalahi peraturan.

Video kereta Fisker Karma Justin Bieber

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Responses to “Kereta Justin Bieber Berkilau-kilau Di Atas Jalan Raya”

  1. akubiomed says:

    Huh silau boleh membahayakan pengguna jalan raya yang lain.
    akubiomed recently posted..Berjumpa blogger otai di majlis Sepetang Bersama Blogger oleh DenaiHati

  2. APAN says:

    duet dah banyak, dpt lagi kete free….lama dah kan berita ni? cuma lom penah baca lagi sebab pasan kat mana tah…

    duit boleh bayar undang2. haha…
    APAN recently posted..Kematian Mengejut Pemain Livorno, Piermario Morosini (Gambar & Video)

Leave a Reply

CommentLuv badge
Powered by WordPress | Designed by: backlinks | Thanks to personal loans, payday loans and world of warcraft gold