Iqram Dinzly Kecewa Dituduh Coverline Berkawan Dengan Fauziah Ghous

Iqram Dinzly pelakon yang pernah dikaitkan ada hubugan mesra ala ala kekasih dengan Fauziah Ghous dulu, tetapi sekarang Fauziah Ghous sudah ada kekasih hati yang baru dan dikatakan berstatus vip. Ada gosip hiburan mendakwa seorang artis lelaki (Iqram Dinzly) yang cuba untuk ‘coverline’ berkawan dengan artis wanita hanya untuk menutup mata peminat mengenai hubungan Fauziah dengan vip tersebut.

Iqram Dinzly di twitter berasa amat kecewa dan memberitahu hubungan baik dia dengan Fauziah Ghous bukan coverline atau nak mengaburi mata peminat.Dia meminta supaya fitnah itu dihentikan segera dan soal Fauziah nak berkahwin dengan siapa kena lah tanya empunya badan sendiri.

 

Kesian Iqram, tak pasal pasal dikaitkan dengan gosip Fauziah Gahous nak kahwin dengan vvip.

Dalam cerita lain..Fauziah menafikan yang dia akan bertunang dalam jangka masa terdekat

“ Saya sendiri tidak tahu bila akan bertunang. Orang yang beri kenyataan itu cukup hebat kerana lebih tahu tentang perkara yang saya sendiri belum tahu,” katanya.


Namun, Fouziah menafikan juga khabar angin itu dalam laman Twitter-nya.

Khabar angin yang tersebar lagi sekali ini menyebabkan Fouziah merasa kecewa terhadap kenyataan yang dikeluarkan oleh blog gosip tempatan tersebut kerana ianya dikeluarkan tanpa bertanya dirinya terlebih dahulu.

“Jika tidak pasti, sahkan dengan saya dahulu dan bukannya buat andaian bukan-bukan sebegini dan seterusnya mengelirukan semua pihak,” katanya.

sumber: mynewshub.my

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

CommentLuv badge
Powered by WordPress | Designed by: backlinks | Thanks to personal loans, payday loans and world of warcraft gold