Budak Arab 4 Tahun Tembak Bapa Sebab Tak Beli PS3

Ini kejadian pelik, berlaku di Riyadh, seorang budak 4 tahun yang marah sebab bapa dia tak nak belikan permainan PS3, telah menembak bapanya tu di kepala dengan pistol. Menurut laporan akhbar tempatan di sana, budak yang berusia 4 tahun , 7 bulan tu dah pesan pada bapanya untuk membelikan dia PS3 tu, setelah bapanya pulang ke rumah tanpa barang yang dipesan, dia terus mencapai pistol dan menembak di kepala bapanya.

Bapa budak tu sedang menukar pakaian dan meletak pistol ke bawah dan pada masa itulah anaknya telah mencapai pistol tu dan menempak bapanya dalam jarak yang dekat.

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Bahaya betul ye, mesti budak tu dah pernah main PS3, di rumah kawan dia ke di mana -mana ke, sebab tu dia nak sangat main PS3, game dalam ps3 ni memang lah dasyat dasyat dan ganas semua, tembak menembak, mengajar budak membuli , menumbuk dan mencederakan orang. Tak mustahil budak tu dah tahu cara nak memusnahkan mangsa kerana terpengaruh dengan permainan ganas ..a dia nampak bapa dia tu musuh atau alien yang perlu dibunuh saja..

bahaya permainan budak zaman sekarang, ada budak yang tak nak keluar main dengan kawan dan terperap di rumah hanya nak main game di pc atau ps tu saja.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Responses to “Budak Arab 4 Tahun Tembak Bapa Sebab Tak Beli PS3”

  1. Norizwan says:

    gulp!! harap jangan begitu ler budak2 skang ni seperti itu…
    Norizwan recently posted..Nugget termahal di dunia

Leave a Reply

CommentLuv badge
Powered by WordPress | Designed by: backlinks | Thanks to personal loans, payday loans and world of warcraft gold