ABPBH 2011 Aaron Aziz Bintang Paling Popular?

Mungkinkah Bintang Paling Popular 2011 menjadi milik Aaron Aziz hero Ombak Rindu yang auranya semakin hebat sekarang ini,macam macam kisah pasal Aaron Aziz

diperkatakan, baru ni kecoh namanya yg sebenar dikatakan Mat Haron, lepas tu orang sibuk yang kuku jari ia tak bersih sebab gambar close up masa Aaron Aziz tunjuk IC dia tu. Hai…macam2 orang nak tau kisah artis popular ni, apa dia makan dia pakai semua lah kalau boleh peminat nak tau..begitulah kalau dah popular..

 

Tak mustahil Aaron Aziz diramalkan memegang title Bintang Paling Popular 2011 yang sebelum dipegang oleh Shaheizy Sam.

Bagi Aaron persaingan sangat sengit, Shaheizy Sam dan Zizan Raja Lawak antara nama yang menjadi sebutan dan pilihan juga. Peluang semua orang pun terbuka dan ada kemungkinan untuk bergelar Bintang Paling Popular .

Nantikan malam ni ABPBH siaran langsung di Tv3 jam 9 malam.

ABPBH kali ini juga menyaksikan Aaron bakal menghangatkan kesejukan Genting Highland menerusi segmen khas persembahan Ombak Rindu. Mini-sketsa yang dibawakan khas oleh tenaga produksi ABPBH ini juga bakal menyaksikan penampilan istimewa Maya Karin dan Lisa Surihani.

..mesti babak lakonan dari filem tu kot hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

6 Responses to “ABPBH 2011 Aaron Aziz Bintang Paling Popular?”

  1. hatiputera says:

    wahh,,ini mesti peminat aaron aziz nie,,,,putera pun harap aaron menang…
    hatiputera recently posted..LELAKI KACAK PILIH IPHONE 4S ATAU SAMSUNG SII MANA SATU

  2. yas says:

    Yas pun rasa2nya dia jugak….kita tunggu malam nih…:)
    yas recently posted..GAMBAR F/A 18D US TERHEMPAS – Virginia Beach

  3. APAN says:

    tengok la mlm ni sape mng…da la man utd main mlm ni gak :)
    APAN recently posted..Tangan Kudung Bukan Penghalang Untuk Menjadi Jurugambar

  4. kakyong says:

    dah bertukar kulit blog ni rupanya… heheh.. lama kakyong tak BW.. :)

    memang ade harapan yg besar utk AA menang mlm ni..
    kakyong recently posted..Hub Usahawan Online 2012

  5. akubiomed says:

    Ada peluang lelaki kacak Aaron Aziz menang besar didalam ABPH.
    akubiomed recently posted..Model baharu Proton Preve’ bukan sekadar nama

  6. Norizwan says:

    saya pasti Aaron…memang terbaik dia…:)

Leave a Reply

CommentLuv badge
Powered by WordPress | Designed by: backlinks | Thanks to personal loans, payday loans and world of warcraft gold