Tiz Zaqyah Pandai Melukis dan Boleh Menyanyi

Tiz Zaqyah bukan saja berbakat dalam lakonan rupanya ada bakat terpendam lagi, Tiz boleh melukis dan  juga menyanyi. Pernah tengok video Tiz Zaqyah nyanyi kat hot fm. Terbaru ni Tiz Zaqyah ada rakam video lagi, dia nyanyi lagu How Do I live. Boleh tahan jugak la suara dia..sedap.

Di instagramnya Tiz selalu berkongsi hasil lukisannya dengan teman teman rapat dan peminat, ada banyak hasil lukisan skecth dengan pensil dari tangan Tiz Zaqyah yang berbakat tu..mari kita lihat lukisan skecth Tiz..lebih kurang 8 lukisan Tiz Zaqyah yang dapat Nuriz letak kat sini..

8 Lukisan Tiz Zayah

Tiz kata dia melukis apabila dia tengah tunggu nak shooting atau sedang baca skrip..mungkin dari situ Tiz nak tenangkan fikiran dia..

Pelakon Nur Kasih ni suka lihat  hasil lukisan dari pelukis tatoo/artis nama Kat Von D

 

 

 

 

 

 

 

Ini pula rakaman video Tiz nyanyi lagu How Do I Live..mesti ditujukan khas untuk kekasih hati, Remy Ishak :) bertuah Remy Ishak dapat Tiz ni ye..dah la pandai melukis, pandai nyanyi  pulak, berseni betul..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

5 Responses to “Tiz Zaqyah Pandai Melukis dan Boleh Menyanyi”

  1. faizfakhirin says:

    pandai gak kekasih lama aku melukis yea…naper xpnh gitau…xpela…dah ad neelofa..hahahahaa
    faizfakhirin recently posted..Matamu Penyakitmu, Matamu Godaanmu

  2. fakhruddin says:

    mengancam gak lukisan dia..
    tapi nyanyia dia lah pulak kurang mengancam..
    fakhruddin recently posted..Tahukan Korang? [Versi Blogger]

  3. akubiomed says:

    Beliau mempunyai bakat melukis. Kagum juga melihat hasil lukisan beliau.
    akubiomed recently posted..Membidik di Pesta Belon Udara Panas Putrajaya 2012

  4. eim ea says:

    memang lawa suara tiz ni…duet lagu Nur kasih tu pun ok…
    eim ea recently posted..NOVEL TERLARIS FEBRUARI 2012!!

Leave a Reply

CommentLuv badge
Powered by WordPress | Designed by: backlinks | Thanks to personal loans, payday loans and world of warcraft gold