Sambutan Hebat Vanila Coklat

Semalam drama romatik komedi Vanila Coklat dah tamat, pelakon utama yang memegang watak Zara dan Amir, iaitu Izara Aisyah dan Aiman Hakim Redza berkumpul bersama-sama dengan 300 orang peminat Vanila Coklat di Restoran Rasta Taman Tun Dr Ismail . Pihak Tv3 menjemput dua pelakon itu untuk bersama-sama meraikan episod akhir yang happy ending :)

Siri Vanila Coklat sangat diminati ramai, dan boleh dikatakan sama hebat dengan drama bersiri lain yang mendapat sambutan hebat seperti Nora Elena dan Asmara. Vanila Coklat menarik perhatian peminat drama dan menjadi trending topik setiap minggu.

Aiman pelakon baru yang tidak menyerlah dalam bidang nyanyian tetapi dikenali apabila berlakon dalam drama ni.

 

Mungkin selepas ni drama drama yang meletup di kaca tv, akan diraikan bersama peminat mcm  ni jugak..bila sampai episod akhir je, pelakon utama akan pergi berjumpa peminat dan meraikan bersama-sama..itu lebih meriah kan..sekarang dah ada facebook, boleh cepat je disalurkan maklumat dan  mempromosi drama-drama, pelakon boleh berinteraksi dengan peminat mcm yang dibuat oleh Vanila Coklat :)

AIMAN HAKIM DAN IZARA AISHAH sudah ada kekasih hati

Aiman Hakim Ridza antara 10 Carian tertinggi GOOGLE Malaysia

Watak utama Amir dilakonkan oleh Aiman Hakim Redza kini Aiman bertuah kerana peminat sudah mengenali beliau dengan panggilan Amir. Pelakon heroinnya Izara Aishah dah terlekat panggilan seakan-akan namanya Zara  :)

 

Peminat Vanila Coklat sangat demam sekarang dengan Zara Amir

 

Sinopsis Vanila Coklat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

9 Responses to “Sambutan Hebat Vanila Coklat”

  1. masita hassan says:

    Memang best sgt cite ni..psgn pelakon dlm cite ni mcm real je bercinta…romantik…dua2 sepadan…suke sgt…klu bercinta betol2 pon ok…

  2. tp ending die xpuas hati la
    bukansayadisini recently posted.."GuGurl GiveAway by Anis Athia"

  3. nuriz says:

    hehe sebab zara tak mengandung ke

  4. Amirez says:

    kat twitter n fb saya penuh dengan status vanilla coklat. popular jugak drama ni ye. saya tak pernah tonton pun
    Amirez recently posted..Wordless Wednesday #14

  5. Din says:

    memang menjadi sambutan hangat citer ni..
    tapi saya tengok sekali jer citer ni….haha
    xtaw la..rasa cam tak best je…

  6. Norizwan says:

    kat FB berkerumun status cerita pasal Vanila coklat ni…best juga citer ni…
    Norizwan recently posted..Risiko penyakit Minuman Berkabonat

  7. dyesebel sweet says:

    crite ni best coz pelakon dia yg secocok gila…kebanyakkan lelaki x suka critew ni sbb hero nya yg hensem..hahhahha

Leave a Reply

CommentLuv badge
Powered by WordPress | Designed by: backlinks | Thanks to personal loans, payday loans and world of warcraft gold