Haris..On Air…Jadi Bahan Lawak Ellen DeGeneres

Siapa pernah tengok program talk show Ellen DeGeneres yang popular di US tu,? dalam program Ellen tu banyak diselitkan macam macam cerita dan lawak. Antara  benda yang lucu yang menjadi perhatian dalam program Ellen

 

DeGeneres tu ialah dari insiden seorang wartawan Astro Awani yg secara tak sengaja lalu di hadapan pembaca berita Awani ketika rancangan itu disiarkan secara live.

Pembaca berita Awani tu kata..Haris.on air..

hehehehe lawak kan..muka pembaca berita tu tetap maintain je :)

 

Malangnya Ellen tak kenal bahasa dan negara kita Malaysia..jadi dia tak sebut la Malaysia huhu..

Lepas ni popular la wartawan nama Haris tu ye..ingatkan tadi pasal Haris Iskandar ke yang dijemput oleh Ellen :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

3 Responses to “Haris..On Air…Jadi Bahan Lawak Ellen DeGeneres”

  1. akubiomed says:

    Memang akan terkenallah si Haris selepas ini. :-)
    akubiomed recently posted..5 Dalil kenapa AkuBiomed perlukan Ultrabook Toshiba Portege Z830

  2. APAN says:

    haha…sampai ke sana video ni…nak share jugak dalam blog lps ni :)
    APAN recently posted..Demonstrasi Ikan Duyung Di Bukit Bintang

  3. amirulfaiz says:

    Hehe, secara tak sengaja terpopular pula. :D
    amirulfaiz recently posted..Kalau mahu cari remis, duduklah tepi pantai.

Leave a Reply

CommentLuv badge
Powered by WordPress | Designed by: backlinks | Thanks to personal loans, payday loans and world of warcraft gold